Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Junior-CB L'Alcúdia

El Base Sportleader Alzira en l'últim partit jugat al Fontana Mogort, contra el CB L'Alcúdia.

Els júniors del Base Sportleader Alzira afrontaven un desplaçament fins a Xàbia que semblava assequible, però que se li va girar en contra. En l’inici del partit, el Joventut Xàbia va començar més encertat de cara a cistella, circumstància que, unida a que els jugadors entrenats per Fran Pérez “Villa” es van carregar ben prompte de faltes i van cedir tirs lliures al rival, i a les errades defensives, van propiciar que al final del primer quart s’arribara amb un marcador de 10-6.

La dinàmica del partit no va canviar en el segon període. El Base Sportleader continuava caient en els mateixos errors defensius i, en atac, als nostres júniors no podien amb la defensa tancada plantejada pels jugadors locals. A més, la falta d’encert en els llançaments va provocar que en algunes fases el desavantatge arribara fins als deu punts. Però un tímida reacció dels júniors va col·locar el marcador en 21-16 al descans.

En la represa, la pressió del Nou Bàsquet Alzira va tindre efecte i els nostres júniors es van posar per davant per primera vegada en tot el partit, fins al punt de tancar el tercer parcial amb un resultat de 32-33.

Junior Base Sportleader

El Base Sportleader va patir una derrota inesperada a la pista del Joventut Xàbia.

Es preveia un últim quart d’infart i així va ser. Amb alternatives constants en el marcador es va arribar als dos últims minuts amb la màxima igualtat. Però el Base Sportleader va errar fins a sis tirs lliures consecutius i quan faltaven quatre segons per al final, el Xàbia va convertir una cistella, després d’una nova errada defensiva, que li va servir per a emportar-se la victòria per 41-40.

Al final, primera derrota de la temporada per als jugadors entrenats per Villa que van notar en excés els problemes de faltes personals dels seus jugadors interiors en la segona part, cosa que va condicionar la seua defensa.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials