Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Sènior masculí

Els jugadors entrenats per Alberto Lahoz ho van intentar de totes les maneres, però no van poder aconseguir el triomf.

El sénior masculí del Nou Básquet Alzira va perdre la imbatibilitat en el retorn a autonòmica després de caure derrotat diumenge a la pista de l’Almussafes Pràcticas per 68-53. Va ser en el tercer quart quan un equip veterà i amb ofici com l’Almussafes va forjar el seu triomf, ja que en la primera part el partit va ser enormement igualat i, fins i tot, els jugadors entrenats per Alberto Lahoz es van posar per davant en el començament del tercer quart.

El partit va discórrer igualat durant el primer quart, que es va tancar amb taules en el marcador (15-15) i la mateixa tònica es va mantenir durant el segon període. Malgrat tot, l’Almussafes va tancar la primera part amb un lleuger avantatge de quatre punts (30-26).

En la primera part, el Nou Básquet Alzira va mantenir el nivell defensiu, com ho demostren els trenta punts que va encaixar. Però en atac cometia massa errors i no era capaç de traure profit de situacions clares d’avantatge. En els primer vint minuts va destacar l’aparició d’Alberto i Muri, que eren capaços d’aprofitar la seua superioritat individual per a mantenir a l’equip en el partit.

El començament de la segona part van ser prometedor per al Nou Básquet Alzira, que, fins i tot, va arribar a posar-se per davant en el marcador (34-36). A partir d’este moment, el conjunt local va imposar el seu ritme. Quan faltaven poc més de dos minuts per al final d’este quart va agafar de nou la iniciativa i ja no va abandonar-la fins al final.

L’Almussafes va elevar el to defensiu i va apagar les idees del Nou Básquet Alzira en atac. Els jugadors alzirenys abusaven del joc exterior i dels triples, i no van tenir en cap moment la paciencia necesaria per a atacar la defensa plantejada pels locals. La situació s’agreujava per les errades en situacions clares de superioritat, provocades per les males decisions. Mentrestant, l’Almussafes-Pràctiques treia profit de la superioritat dels seus homes interiors en el rebot i prop de l’anella.

El Nou Básquet Alzira no trobava arguments per a recuperar-se. Els jugadors entrenats per Alberto Lahoz van treballar amb intensitat en defensa i ho van intentar tot. Però l’equip alzireny no tenia el dia en el tir exterior ni tampoc en els tirs lliures. Per si fora poc, la pressió tampoc va funcionar i els bases de l’Almussafes superaven fàcilment amb bot la primera línia. Enfront es va trobar un equip veterà, que sap al que juga, atacant amb molta paciència, allargant al màxim les possessions, buscant l’equilibri entre el joc interior i exterior, i carregant amb força el rebot.

Durant l’últim quart, els avantatges a favor dels locals fregaven els deu punts sense que el Nou Bàsquet Alzira fóra capaç de retallar-les. No obstant això, l’equip alzireny no va voler rendir-se en cap moment, però una sèrie de tirs precipitats i un triple final de l’Almussafes-Pràcticas van deixar el marcador en el definitiu 68-53. Al final, una derrota massa abultada pel que es va vore en la pista, però l’Almussafes va saber aprofitar la seua major experiència i veterania.

La próxima jornada el conjunt entrenat per Alberto Lahoz rebrà al pavelló Fontana Mogort al Juventud Requena (dissabte 19, a les 16.30 hores). Esperem que els nostres sèniors puguen completar una bona setmana d’entrenaments i puguen retornar a la senda de les victòries.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials