Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Laura_senior femenino

La brillant actuació de Laura, amb 18 punts, 18 rebots i 4 recuperacions, li han servit per a ser l'MVP de la jornada.

El sènior femení que entrena Dani Cuenca afrontava en la vesprada del diumenge el duel contra un rival directe com el CB Banyeres. Durant la primera part es va poder vore un partit igualat, i fins i tot, al descans es va arribar amb un lleuger avantatge favorable al Nou Bàsquet Alzira. Però en la represa el partit es va acabar decantant a favor del conjunt local davant del major desgast físic de les nostres jugadores.

Durant tota la primera part va ser un partit molt igualat amb alts i baixos i domini altern per part dels dos equips. La pressió de les nostres jugadores va aconseguir recuperar alguns balons, però ràpidament les locals van trobar la forma de passar-la i castigar a la contra. A més, en el primer quart el Nou Bàsquet Alzira va concedir fins a 15 tirs lliures que van permetre al Banyeres mantindre’s en el marcador i, fins i tot, guanyar el primer parcial (13-11). Durant la resta del partit, les nostres xiques van saber controlar les faltes i no van donar oportunitats d’anar a la línia.

En el segon quart, les jugadores entrenades per Dani Cuenca van començar a aprofitar el seu domini interior, ficant pilotes dins de la pintura, però la falta d’encert en els llançaments exteriors va provocar que el Banyeres es tancara dins de la zona, en un intent de frenar el joc de les nostres pivots. Així i tot, el Nou Bàsquet Alzira es va imposar en este parcial i va arribar al descans amb un lleuger avantatge de dos punts (25-27).

En la represa, la pressió a tota la pista de les nostres jugadors va deixar de donar resultats. El conjunt alzireny va apostar per impedir els contraatacs de les locals i insistir en el joc interior, però no va tindre la constància suficient ni la concentració necessària. En el tercer parcial, el Nou Bàsquet Alzira va encaixar 22 punts que van posar el partit molt costera amunt (45-41).

En el darrer quart, el tècnic alzireny va apostar per defenses alternatives que en un principi van confondre al Banyeres i van permetre reduir el desavantatge fins al 7 punts, però va ser un miratge. Un nou baixó i diversos contraatacs van impossibilitar completar la remuntada i van deixar el resultat en el definitiu 63-51.

Després d’este resultat, es moment d’alçar el cap i continuar treballant de valent per tal d’aconseguir la primera victòria. El proper rival serà el difícil CB l’Alfàs, el dissabte19 a les 18.30 hores, al pavelló Fontana Mogort. Molta sort xiques…

Un comentario para “EL SÈNIOR FEMENÍ NO POT ACONSEGUIR LA VICTÒRIA A BANYERES”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials