Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
INFANTIL GRANA 27 – C.B. GENOVES 39  
Omar avança rodejat de contraris

Omar avança rodejat de contraris

(4-6 / 4-4 / 0-8 / 8-2 / 2-5 / 1-8 / 4-2 / 4-4) 

Nostre segon equip aleví s’enfrontava dissabte contra un equip de la seua lliga, partit en què s’esperava que poguera aconseguir la seua primera victòria de la temporada. L’inici va ser molt igualat amb els dos atacs amb dificultats per aconseguir anotar com ho demostra el resultat amb el que s’arribava a la fi del segon període (8-10). L’escassa fluïdesa que l’equip mostrava en atac era compensada per la bona defensa, situació que va canviar en el tercer temps en què Genovés va aconseguir desapegar-se amb un parcial de 0-8 que els permetia anar-se’n 10 punts dalt. No obstant, els grana saberen reaccionar i gràcies, sobre tot a l’ímpetu ofensiu d’Ernesto atacant la cistella contraria i forçant personals el nostre Infantil continuava de ple en el partit i se n’anava al descans tan sols 4 punts baix (16-20). 

Els xicons de Vicent Hervàs per moments arribaven a jugar amb soltesa amb bones circulacions de balons, només era necessari millorar el percentatge d’encert en els llançaments per a posar-se per davant. 

Kiko, amb 6 punts va ser el mes encertat en el tir

Kiko, amb 6 punts va ser el mes encertat en el tir

Però l’esperada millora no va arribar després del descans, l’equip va eixir amb un ritme lent, sense l’ambició necessària per capgirar el resultat. Al sisé període Genovés pujava la intensitat de joc lluitant cada baló i rebot ofensiu, mentre que els nostres jugadors semblaven espectadors privilegiats. A més a més, la sequera anotadora es va fer més patent i a l’acabar el sisé temps Genovés, sense fer res de l’altre món s’escapava 19-33. Encara que la diferència no era excessiva, la distància semblava quasi insuperable vista l’escassa anotació, però els alzirenys continuaren intentant-ho. Els 10 darrers minuts Alzira va dominar el partit, va controlar el baló més temps, el va fer circular en atac amb criteri i va ser capaç de crear situacions favorables de tir, però com si estiguera frontalment enemistat amb la cistella, era incapaç de transformar en punts nombroses situacions favorables, tal era la seua negació davant l’anella contaria. 

A la fi, tot i que en molts moments va demostrar saber jugar un millor bàsquet, l’Infantil Grana a penes va reduir la diferència en 2 punts i va acabar perdent de 12 punts, i és que, encara que faces moltes coses bé, si no saps fer passar el baló per dins l’anella, difícilment podràs guanyar un partit. 

Ignacio llança marcant els temps

Ignacio llança marcant els temps

La conclusió positiva és que els nostres jugadors van millorant el seu joc col·lectiu i si continuen esta línia de treball, les victòries no poden trigar a arribar. CuLlera és un bon lloc per a que així siga.

 

 
 
 
 
 
 
INSTITUT JARQUE 67 – C.B GENOVÉS PREINFANTIL 35
(4-8 / 10-4 / 4-2 / 13-3 / 4-3 / 6-5 / 6-2 / 20-8) 
Ferran tanca el rebot

Ferran tanca el rebot

Institut Jarque continua caminant amb pas ferm pel grup B de la categoria preferent valenciana i seguint un guió molt semblant al de la setmana anterior davant Quart va guanyar amb autoritat al Genovés Preinfantil, tercer equip del València Basquet que milita en categoria infantil. 

Carlos continua en la seua línia ascendent

Impressionats per l’uniforme taronja de l’oponent o massa respectuosos amb el club estandard del nostre país, els alzirenys no sabien contrarestar la superioritat en centímetres del seu oponent, que aprofitant els bons moviments dels seus jugadors alts en la zona guanyaven el primer temps amb un parcial de 4-8. En la continuació, ajudant-se en la bona defensa de la resta de l’equip, els Miquels s’encarregaven de donar-li la volta al partit i avançar-se per un ajustat 14-12, igualtat que va continuar fins al quart període en què Miquel Sanjuan i Jorge, atacant amb decisió la cistella rival establiren un parcial de 13-3 i començaren a posar terra per mig (31-17 al descans). 

Després de la pausa el partit es va relaxar una mica, imposant-se per la mínima els alzirenys en els dos primers parcials i destacant el poderio de Jorge en el rebot (5 en el sisé temps i 11 en tot el partit). 

Jorge, una força imparable

Institut Jarque ja gaudia d’un matalàs de 16 punts a falta de dos quarts i es va decidir a liquidar definitivament l’encontre. Mantenint una bona actitud defensiva provocaven que els visitants no trobaren la forma d’encarar la cistella i les anotacions de Carlos i Pau posaven el marcador 47-27. Però l’encarregat de rematar el partit va ser Miquel Sanjuan qui amb els seus continus robos i les decidides entrades a cistella acabà per avorrir als bases rivals i acabar derrocant l’última resistència de Genovés. En este últim període Miquel va transformar 12 punts, totalitzant 34 punts, 2 rebots i 3 assistències. 

Com diem a l’inici, l’encontre va seguir un guió similar al disputat a Quart, però en este cas, la pel·lícula va tindre menys suspens: inici igualat, escapada alzirenya abans del descans, manteniment de les distàncies i traca final els dos últims quarts. 

Quarta victòria consecutiva, però que ningú no es confie perquè els partits més complicats estan encara per arribar. Enhorabona i a seguir treballant.

Miquel va completar 34 punts, 2 rebots i 3 assistències

Miquel va completar 34 punts, 2 rebots i 3 assistències

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials