Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
C.B. CULLERA 24 – N.B. ALZIRA 43
(4-5 / 3-8 / 4-5 / 0-8 / 2-6 / 0-7 / 5-2 / 6-2) 

L’Infantil Grana va aconseguir dissabte la seua primera victòria de la temporada davant Cullera. Els alzirenys eixiren a l’expectativa deixant-se dur pel ritme lent marcat pel rival i amb els mateixos problemes ofensius que en partits anteriors que feien que es fallaren llançaments relativament fàcils.

Amb 15 punts Omar va ser el màxim anotador de l'equip

Amb 15 punts Omar va ser el màxim anotador de l'equip

En el segon perídoe, amb l’eixida d’un quintet més baixet però més ràpid, i un gran treball de Damià en el rebot, el N.B. Alzira va començar a dominar el joc, furtant balons i eixint al contraatac, a més de tindre major mobilitat a l’atac. Açò va fer que després dels 10 primers minuts els Grana portaren un xicotet avantatge de 4 punts (7-13).

El domini alzireny va continuar al tercer període però la falta d’encert en el llançament i sobre tot en els tirs lliures, juntament amb un parell d’errades defensives impedia que nostre equip es distanciara amb més claredat. En el quart temps el gran treball d’Omar, dominant els rebots juntament amb Damià i forçant penetracions que els contraris no podien parar, servia per a assolir un contundent parcial 0-8 a favor i un còmode avantatge per anar-s’en al descans (11-26).

Motivats pel bon resultat els xicons del N.B. Alzira continuaren dominant el partit en la represa, jugant amb confiança, corrent el contratac i trencant a sovint en l’u contra u. A la fi del sisé temps un triple en carrera sobre la botzina de Kiko deixava un esclaridor 13-39 al marcador.

La gran aportació d'Ernesto va ser decisiva per a la victòria

Els dos darrers quarts l’equi p es va relaxar, fruit de la superioritat al marcador i aquesta falta de tensió dona com a resultat falta de moviment sense baló en atac i errades defensives, que són aprofitades pel rival per a retallar les diferències fins al definitiu 24-43.

Important victòria que deu contribuir a que els jugadors augmenten la confiança en les seues possibilitats i no baixen els braços quan els partits es compliquen. Tot el resultat i la bona imatge que l’equip va causar en molts moments continua sent una assignatura pendent un major dinamisme en atac per part de tot l’equip i no únicament del jugador que té el baló.

 A continuar entrenar fort i a buscar més victòries, que aquesta no és més que la primera. Enhorabona xicons!

ESCOLAPIOS 35 – INSTITUT JARQUE 48

Nostres Infantils no es trobaren mai cómodes a la pista exterior de Escolapios

(2-4 / 6-4 / 4-4 / 2-8 / 9-6 / 4-8 / 2-8 / 6-6) 
 

Institut Jarque visitava la pista de Escolapios amb la intenció de mantindre l’imbatibilitat i continuar amb la bona línia de joc oferida les últimes jornades, objectius que no podem dir que s’aconseguiren en el mateix grau. 

El marcador es va mantindre molt ajustat durant el primers quinze minuts en què si be els alzirenys anaren quasi sempre per davant no era mai per més de 2 punts de diferència. Els blaugrana es mostraven incapaços d’aprofitar els forats de la defensa en zona de Escolapios al temps que la poca concentració defensiva permetia als locals, que comptaven amb jugadors de més alçada, dominar el joc en la pintura i guanyar més rebots en atac dels desitjables. L’empat a 12 amb el que es tancava el tercer període mantenia la tònica de la majoria de partits disputats pels locals de partits amb tanteig baix i resultat ajustat. No va ser fins el quart temps en què després que Escolapis es posara per primera vegada per davant un parcial de 0-8 permetera a Institut Jarque anar-se’n al descans amb una xicoteta renda de 6 punts (14-20). 

Toni va intentar que els seus jugadors mantingueren la intensitat tot el partit

Però després del descans els de Toni Salom seguien sense corregir els defectes de la primera meitat. L’acceptable pressió que es realitzava dificultant l’eixida del contrari es diluïa en quant estos travessaven el mig camp i es transformava en una defensa quasi contemplativa. Sense fer res de l’altre món els locals es posaven a només 1 punt (25-26) a poc de començar el sisé període. Alguns ja començaren a imaginar que podia convertir-se en el típic encontre en què sentint-se superior, l’equip pensa que ho té tot controlat i la relaxació, dos decisions mal preses i tres encerts del rival acaben convertint el suposat partit tranquil en un autèntic calvari. Afortunadament els nostres pujaren una miqueta la intensitat i tornaren a augmentar la diferència a 7 punts (27-34). 

Luis i Ignacio pujen el baló

Després d’un dubitatiu decurs que es va allargar massa, el partit va quedar definitivament resolt en el seté temps en què 8 punts consecutius de Carlos posaren el marcador en 27-42, distància que ja semblava massa gran per a ser recorreguda pels locals. En el que restava de partit, intercanvi de cistelles fins arribar al 35-48 final. 

Partit que no recordarem com un dels millors de la temporada en què el més positiu va ser el resultat i la tornada de Ruben Aparisi, recuperat de l’esquinç que va patir per jugar on no devia.

Entrada de Carlos

Dimecres Infantil Jarque juga un partit ajornat a la pista de Tavernes, un rival difícil contra el que es va patir una àmplia derrota en pretemporada. És l’hora de demostrar la progressió experimentada per l’equip i quines son les seues aspiracions per a esta temporada.

Miquel llança i encistella

Per al partit de Tavernes es més que dubtosa la participació de Pau, qui lesionat a un dit no va poder jugar esta jornada. Desitgem a Pau una ràpida recuperació i que prompte puga tornar a entrenar i lluitar juntament amb els seus companys.

Partit amb menys rebots capturats en el que va de temporada. Jorge amb 5 rebots va ser el màxim rebotejador.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials