Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Junior Base Sportleader

El júnior Base Sportleader va guanyar amb més problemes dels previstos a la pista del CB Guadassuar.

El júnior Base Sportleader Alzira afrontava un altre partit que es preveia assequible a la pista del CB Guadassuar, però que es va complicar per la falta d’intensitat i concentració amb què van saltar els jugadors entrenats per Fran Pérez “Villa”. Els nostres júniors abusaven del tir exterior a pesar de que des d’un principi va quedar clar que no tenien el dia de cara a l’anella. El Guadassuar, aprofitant les oportunitats per a anar a la línia de tirs lliures, i poc més, va acabar el primer quart per davant (14-11).  

En el segon període, la reacció del Base Sportleader Alzira es va fer esperar, però va arribar gràcies a uns atacs més fluïts i va donar-li la volta a la situació (24-30). Però va ser un miratge perquè l’equip va tornar a regalar faltes personals i tirs lliures, que van propiciar que s’arribara al descans amb taules (32-32).

En la represa, es van succeir les alternances en el marcador. Cap dels dos equips aconseguia marcar diferències a causa de les errades constants per part totes dos bandes i es va arribar al final del tercer quart amb una xicoteta renda a favor del Base Sportleader Alzira (41-43).

Les errades continues es van succeir en l’últim quart, però el Base Sportleader es va mostrar un poc més encertat, cosa que li va servir per a trencar el partit quan faltaven tres minuts per al final i anotar-se la cinquena victòria de la temporada, la més treballada de totes, per 49-56.

La propera jornada, els jugadors entrenats per Fran Pérez “Villa” tenen una difícil papereta, ja que reben al pavelló Fontana Mogort al líder del grup, el C.B. L´Alfàs, que encara no coneix la derrota. El partit és el dissabte 3, a les 18.30 hores.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials