Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Rafa Ros

El Nou Bàsquet Alzira va tornar a demostrar que pot competir amb qualsevol equip.

Segona derrota del sènior masculí d’autonòmica, en esta ocasió a la pista del CB Moncada (80-65), entre dos equips que arribaven a la cita amb el mateix balanç de victòries i derrotes. El Nou Bàsquet Alzira va tornar a demostrar que pot competir amb qualsevol equip, però que encara li fa falta trobar la continuïtat en el joc i l’experiència per a afrontar situacions compromeses.

El començament del partit va ser esperançador per als jugadors entrenats per Alberto Lahoz. Les bones defenses i l’encert en atac van propiciar els primers avantatges a favor del Nou Bàsquet Alzira (3-7). Però l’excés de faltes personals i les segones opcions en el rebot van donar oxigen al Moncada, que, després d’un parcial de 10-2, es va posar per davant, amb una tècnica a favor dels locals  inclosa.

El Nou Bàsquet Alzira no li va perdre la cara al partit i, amb l’aparició de David, amb 11 dels 13 punts anotats per l’equip en el tram final, es mantenia viu. Un atac més organitzat, que permetia trobar bones opcions de tir i espais per a penetrar i traure faltes, va ser decisiu per acabar el primer quart per davant (21-22), a pesar de la falta de consistència defensiva que mostraven els nostres jugadors.

L’inici del segon període va estar marcat per les carències ofensives dels alzirenys, amb males seleccions de tir i falta de determinació per a atacar l’anella rival. A més, el conjunt local ens castigava amb els seus contraatacs i les  eixides ràpides a la contra després de rebot defensiu. Amb un parcial de 13-4, el Moncada començava a marcar diferències en el marcador (34-26).

Una tímida reacció del Nou Bàsquet Alzira, amb dos triples consecutius, va reduir el desavantatge a quatre punts, però aleshores va aparèixer el millor jugador dels locals qui, gràcies a vuit punts consecutius en apenes dos minuts, inclòs un triple en l’últim segon del quart, va deixar el marcador en 44-36 al descans.

Oscar

Els xicotets detalls van impedir al Nou Bàsquet Alzira lluitar per la victòria fins al final.

En la represa, el partit va estar marcat pel domini de les defenses sobre els atacs. Les defenses zonals obligaven als dos equips a circular la pilota per l’exterior. El Nou Bàsquet Alzira abusava del tir exterior davant la major paciència en atac dels locals. Cal destacar la intensitat defensiva mostrada pels dos equips, Malgrat tot, els nostres jugadors no li van perdre la cara al partit a pesar de les dificultats i del joc de l’equip contrari.

Amb un resultat de 59-49 començava l’últim quart. El Nou Bàsquet Alzira va saltar més concentrat i, amb bones circulacions de pilota tractant de buscar la superioritat dels nostres jugadors interiors, va anotar un parcial de 4-9 que posava el 63-58 en el marcador. La sensació era que podíem afrontar els últims minuts amb opcions de triomf.

Però després d’un temps mort local, el Moncada va ajustar la defensa i va decantar el partit al seu favor.  Dos bons atacs dels locals, una pèrdua en una acció precipitada dels nostres jugadors i cinc tirs lliures consecutius a favor del Moncada, va situar de nou la diferència a favor dels locals en els deu punts. En apenes tres minuts, el marcador va passar del 63-58 a72-60, deixant el partit sentenciat a favor del Moncada (80-65).

Al remat, partit disputat i competit contra un gran equip com el Moncada que de segur estarà en les posicions altes de la classificació, en el qual els xicotets detalls van impedir al Nou Bàsquet Alzira lluitar per la victòria.

La setmana que ve el conjunt que entrena Alberto Lahoz té una altra prova de foc contra un dels líders, el CB Maristas. El partit serà el dissabte 3 de desembre, a les 18.30 hores, al Fontana Mogort. Vos esperem a tots…

Un comentario para “EL SENIOR MASCULÍ NO POT ACONSEGUIR LA VICTÒRIA A MONCADA”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials