Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Rafa

Rafa va liderar als júniors en la seua victòria contra el líder, el CB l'Alfàs.

El júnior Base Sportleader Alzira afrontava este cap de setmana una dura prova contra el CB l’Alfàs, fins al moment líder invicte del grup, en la que havia de demostrar la realitat de les seus possibilitats.

Els jugadors entrenats per Fran Pérez “Villa” van arrancar amb un gran encert en els llançaments exteriors, que va servir per a imposar-se en el primer parcial (18-10), però en el segon quart, els visitants van eixir disposats a demostrar per què eren els líders. En apenes quatre minuts, l’Alfàs, gràcies a la seua velocitat al contraatac, va igualar el duel (18-18). No obstant això, el Base Sportleader, de la mà d’un Alfred molt inspirat en atac, va tornar a marcar diferències i arribava al descans amb una renda de nou punts (35-26).

Alfred

Alfred, amb 15 punts i 7 rebots, va estar especialment inspirat en atac.

En la represa, l’Alfàs va saltar a la pista amb forces renovades i, poc a poc, va retallar les diferències fins a arribar al darrer minut al 40-39, però un triple en l’últim atac del Base Sportleader deixava el marcador en 43-39 al final del tercer quart. Semblava que tot es decidiria en l’últim i definitiu quart.

El tècnic visitant va apostar per una defensa en zona que va apagar les idees dels jugadors alzirenys. El Base Sportleader va estar sis minuts sense anotar i l’equip dela Marina es va posar per davant per primera volta en tot el partit (43-47). Un temps mort sol·licitat per Villa i un canvi defensiu van ser claus per a poder retallar el desavantatge i arribar als segons finals amb empat a 52.

En un final d’infart, l’Alfàs va errar el seu atac i el Base Sportleader, de la mà d’Álex, va aconseguir anotar i traure falta personal. No li va tremolar la mà a Álex i va convertir el tir lliure addicional. Faltaven quatre segons i l’entrenador visitant va demanar temps mort per a preparar una jugada i traure de mig camp. Però no va sortir efecte i, gràcies a la intensitat defensiva, els nostres júniors van recuperar la pilota i es van emportar la victòria per 55-52.

Amb esta victòria, el Base Sportleader Alzira se situa entre els líders del grup, empatat a victòries i derrotes amb el Dènia BC i a una victòria del CB l’Alfàs, que té un partit més. Enhorabona xicons, i a seguir així…

2 comentarios para “EL JÚNIOR BASE SPORTLEADER S’IMPOSA AL LÍDER, EL CB L’ALFÀS”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials