Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Blasmetal_Bernat

Bernat i Ximo van destacar en la victòria del Blasmetal Aluminis contra el CB Canals.

El sènior masculí B Blasmetal Aluminis Alzira va patir per a aconseguir la segona victòria de la temporada contra el CB Canals per 58-54, en partit corresponent a la setena jornada de lliga del grup C de Primera Zonal.

L’inici del partit va ser erràtic per part dels dos equips, conscients de les seues urgències en la classificació, com ho demostra l’anotació al final del primer quart (7-7). Per part del Blasmetal Aluminis va destacar l’aportació anotadora de Ximo i Bernat, que assumiren la responsabilitat en el moment en què el conjunt alzireny tenia més problemes en atac i anotaren un triple cada un.

El segon quart va començar com va acabar el primer. El CB Canals mantenia la defensa en zona i els jugadors alzirenys no sabien com atacar-la.  El major encert anotador dels visitants els va permetre mantenir-se per davant en el marcador amb xicotets avantatges. Però després d’un temps mort sol·licitat per José Borrull, els nostres sèniors recuperaren la intensitat i arribaren al descans amb una lleugera renda de dos punts (24-22).

En la represa va continuar la mateixa tònica, amb dificultats per a anotar i precipitació per part dels dos equips. A la meitat del tercer quart, el Blasmetal Aluminis va aconseguir la màxima diferència fins al moment (30-25). Però a partir d’este moment, el conjunt visitant, molt més encertat en els llançaments triples, va anar retallant la distància en el marcador per a acabar el quart amb la màxima igualtat (36-36).

En el començament de l’últim període, el Canals patia però aconseguia superar la pressió a la tota pista plantejada pels nostres sèniors per a trobar situacions d’avantatge. Davant d’esta situació, el tècnic alzireny decidia llevar-la i buscar altres alternatives.

A partir d’este moment del partit, el Blasmetal va agafar la iniciativa, de la mà dels veterans Villa i Fèlix, i va establir una màxima diferència de vuit punts (52-44) que va desequilibrar el partit.  En els minuts finals, els jugadors entrenats per José Borrull van tenir la tranquilitat necessària per a saber administrar bé la seua renda i emportar-se la victòria final (58-54).

Un triomf que ha donar una injecció de confiança al conjunt alzireny de cara al pròxim partit de lliga, que serà el proper dissabte, 10 de desembre, a les 16.30 hores, al pavelló Fontana Mogort, contra l’Olleria Bàsquet, equip que està classificat en tercera posició, amb un balanç de quatre victòries i quatre derrotes. Molta sort, xicons…

4 comentarios para “EL BLASMETAL GUANYA AL CANALS I SUMA LA SEGONA VICTÒRIA”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials