Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
INFANTIL GRANA N.B. ALZIRA 30 – SUECA COPYMAT 62
(0-11 / 6-2 / 1-8 / 4-10 / 4-8 / 4-9 / 6-7 / 5-7)
Infantil grana

El partit va estar marcat per la superioritat en alçada de l’equip suecà.

Després de la victoria aconseguida a Cullera la jornada anterior, els nostres infantils rebien la visita del Sueca Copymat, un dels equips de la part alta de la classificació.

Des del primer moment va quedar patent la superioritat en alçada de l’equip suecà, especialment el seu jugador nº 22 (possiblement el jugador més alt de la categoria) fet que al llarg del partit va marcar diferències amb la captura de rebots, intimidació i punts fàcils des de baix la cistella. Tot açò, juntament amb la mala eixida dels Grana, amb pèrdues de balons fàcils que afavorien els ràpids contratacs del contrari, donaren a Sueca un clar avantatge ja en el primer temps.

Infantil grana

En la segona meitat els infantils van millorar en l’apartat ofensiu amb una millor circulació de baló.

En el segon, l’equip començà a correr més que el rival, sent més agressiu cap a la cistella contraria i no concedint cistelles fàcils, cosa que els va permetre reduir diferències. Malauradament, esta millora tan sols va durar cinc minuts, perquè els altres períodes abans del descans foren de clar domini visitant, al igual que el primer, amb cistelles fàcils, trencant la defensa pel centre i anotant tirs des de prop.

En la segona meitat el Nou Bàsquet Alzira va millorar en l’apartat ofensiu amb una millor circulació de baló. Si bé els parcials foren sempre prou apretats la poca actitud defensiva, amb lentitud de cames i falta d’ajudes, no va impedir que Sueca s’emportara el partit sense massa complicacions.

A destacar el gran partit de Damian amb 8 punts i juntament amb Omar, màxim anotador de l’equip, malgrat la diferència d’alçada no li va perdre la cara al pivot nº 22. Rebosant d’entrega i intensitat ens està demostrant que amb treball als entrenaments arriben els resultats.

A seguir treballant, xiquets, que ningú vos ha de regalar cap victòria.

INSTITUTO JARQUE 79 – MARTINEZ VALLS 58
(16-6 / 11-9 / 7-4 / 8-10 / 8-14 / 9-6 / 8-2 / 12-7)
Carlos Hungría

Carlos Hungría va liderar a l'infantil Instituto Jarque cap a la victòria.

Després de la gran victòria aconseguida dimecres a Tavernes, el nostre primer equip infantil rebia la visita del Martínez Valls, un partit assequible, mirant la classificació del rival, però que podia tindre trampa.

Esta vegada els alzirenys eixiren ben ficats en el partit, amb Carlos molt decidit a enfilar la cistella contrària, i després dels primers cinc minuts ja anaven 10 punts dalt. En el segon temps Institut Jarque continuava dominant amb un avantatge sempre superior als 10 punts, però continuava mostrant una escassa consistència defensiva que permetia als d’Ontinyent anotar moltes cistelles fàcils.

Ferran i Carles es repartien les anotacions en el tercer període i augmentaven a 15 punts la diferència que es veia reduïda a 13 a l’anar-se’n al descans (42-39).

Quan tots esperàvem que el partit acabara trencant-se definitivament en la represa, es feren més patents les febleses defensives i la poca actitud en el rebot, circumstàncies que Martínez Valls explotava per reduir la distància a 7 punts i ficar-se de nou plenament en el partit.

Miquel Sanjuan

Miquel Sanjuan enfila la cistella del Martínez Valls.

A poc de començar el sisé temps una cistella de Mancebo, el jugador num 15 i màxim anotador del seu equip, acostava el seu equip a tan sols 5 punts (50-45) que haguéren pogut ser encara menys si Torró n’haguera encertat algun dels tirs lliures de que va disposar instants després. Els d’Ontinyent se’n venien amunt i les alarmes començaren a sonar en les files blaugrana.

La igualtat va continuar amb intercanvi de cistelles fins al 54-49, però afortunadament, Institut Jarque va registrar ahir el seu millor percentatge en el llançament de tirs lliures (50%), i un tir lliure anotat per Aparisi, un dos més un de Jorge i un altre tir de Miquel Nadal, tornaven a ficar el seu equip 10 punts dalt (59-49) i una certa tranquilitat a la graderia, que, després d’haver contingut la respiració durant prou minuts, per fi va poder respirar en els dos últims períodes en què la millor execució de la pressió, els nombrosos robatoris i el gran partit de Carlos que va acabar transformant 34 punts, acabaren donant la victòria per 79-58.

Martínez Valls va resultar un adversari molt més difícil del que s’esperava i ben segur que si continua la línea de joc que va exhibir al Fontana Mogort prompte començarà a escalar posicions en la classificació.

Insitut Jarque, patint més del que s’esperava, suma la setena victòria i és amb el N.B. Xàtiva l’únic equip imbatut però es evident que per a continuar en eixa posició de privilegi no es pot permetre relaxar-se davant de cap rival.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials