Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Senior femenino_Inma

Inma, amb 16 punts i 3 rebots, va ser el motor de l'equip en la segona victòria de les xiques.

El sènior femení tenia dissabte passat un partit clau contra el CB Gata Ale Hop per a recuperar la confiança i les bones sensacions, i la victòria no es va escapar del Fontana Mogort. Les jugadores entrenades per Dani Cuenca, conscients que havien de guanyar sí o sí, van eixir a la pista concentrades des del primer segon.

La cistella inicial va ser per al Gata, però una vegada les sèniors van ajustar la pressió, van respondre amb un parcial de 14-0, liderades per Inma, que va anotar els primers set punts de l’equip. L’avantatge es va disparar fins al 17-3 en el minut vuit, per a arribar al final del primer quart amb un resultat de 19-7.

Semblava que la victòria seria fàcil, però res més lluny de la realitat. En el segon període, la lesió d’Inma i dos faltes antiesportives assenyalades van llastrar la confiança de les nostres jugadores i, encara que es van imposar en este parcial per un punt (11-10), van ser els moments més crítics del partit. Així s’arribava al descans amb 30-17.

En la represa,  les nostres xiques van recuperar la intensitat i, gràcies a un parcial de 8-0, la renda es va situar per damunt dels vint punts (38-17, min. 22). Amb el partit controlat, el tècnic alzireny va aprofitar per a treballar diferents sistemes defensius per a futurs partits. El Nou Bàsquet Alzira es va imposar amb solvència en el tercer (15-9) i en l’últim quart (14-8), per a emportar-se la victòria per 59-34.

Al remat, segona victòria de la temporada de les nostres sèniors, amb aportació en bloc de totes les jugadores, que ha de servir per a guanyar confiança i seguretat per als pròxims partits. Enhorabona, xiques…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials