Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Muri

Muri entra a cistella davant l'oposició dels jugadors interiors del Maristas.

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira no va poder vèncer este dissabte al Maristas, en encontre corresponent a la vuitena jornada de lliga. El conjunt alzireny, llastrat pel pèssim inici, va anar a remolc la resta del partit i va sumar la tercera derrota en la competició (58-72).

Les esperances de victòria del Nou Bàsquet Alzira s’esvaïren als pocs minuts. El gran començament dels visitants, amb un parcial de 0-17, va demostrar que els jugadors entrenats per Alberto Lahoz havien eixit dormits i amb poca claredat d’idees.

El Maristas va saltar a la pista a per totes, intentava córrer sempre que podia i castigava des de baix de la cistella, mentre que el Nou Básquet Alzira s’ofegava en l’atac posicional. A més, des del minut dos, els nostres sèniors ja estaven en bonus, amb tècnica a David inclosa, la qual cosa va permetre a l’equip visitant anar a la línia de personal en nombroses ocasions.

Ni tan sols un temps mort sol·licitat pel tècnic alzireny aconseguia parar la ratxa i fins ben entrat el minut tres no anotava el conjunt blaugrana el seu primer punt, de tir lliure. Entre el desconcert dels jugadors alzirenys, l’avantatge visitant va anar augmentant fins a l’1-24. Amb un Nou Bàsquet Alzira totalment negat de cara a cistella, només l’encert d’Óscar des del triple permetia anotar. Al final del primer quart el marcador reflectia un 9-34 que obligava als nostres a anar a remolc la resta del partit.

Juancar

Davant la baixa d'Alberto, Juancar va haver de treballar de valent en les dues cistelles.

De tornada a la pista, es va mantenir la mateixa tònica, amb un Nou Básquet Alzira que no sabia com parar als jugadors del Maristas (18-40, min. 14). La defensa no funcionava i les ajudes arribaven tard. Esgotats ja tots els recursos, el tècnic alzireny va ordenar una zona 3-2 que, almenys, va aconseguir tallar la sangria. La zona va fer que la defensa millorara i Maristas no aconseguira cistelles fàcils.

A més, gràcies a un parell de bones accions ofensives, el Nou Bàsquet Alzira va poder reduir el desavantatge a setze punts al descans (24-40). El Maristas ja no exercia la superioritat aclaparadora del primer quart, però les alarmes continuaven enceses.

En la represa, el Maristas va començar colpejant primer. El tècnic alzireny va tornar a la pissarra i va mantenir als seus homes en una zona 3-2 que va posar en dificultats als visitants, però els de Alberto Lahoz seguien sense fluïdesa en atac i continuaven cometent errors que impedien reduir el desavantatge (32-47, min. 23). No obstant això, de la mà de Muri, el Nou Bàsquet Alzira va arribar a posar-se a deu punts, però dos errors dels nostres jugadors van provocar que s’arribara al final del tercer quart amb el marcador de 46-58.

David

Amb els seus triples, David va reduir la diferència a menys de deu punts, però ja era massa tard.

En el començament de l’últim quart, un triple de David reduïa el desavantatge a nou punts (49-58, min. 31) i renaixien les esperances de poder remuntar el partit. Fins i tot, el Nou Bàsquet Alzira va disposar d’un atac per a acostar-se un poc més, però no tenia el seu dia en els llançaments exteriors i va acabar pagant-ho. Tot seguit, el Maristas no va desaprofitar l’ocasió i va tornar a posar terra per mig (51-65, min. 35).

En els dos últims minuts el Nou Bàsquet Alzira va arribar, de la mà de David, a posar-se a deu punts (58-68), però les pèrdues de pilota i una certa precipitació van deixar via lliure al Maristas per a portar-se la victòria final (58-72).

Al remat, el sènior d’autonòmica va acusar el pèssim inici de partit i va encaixar la segona derrota consecutiva, la tercera de la temporada, que li deixa en la meitat de la classificació, amb cinc victòries i tres derrotes. La setmana que ve, els nostres reben en el Fontana a un altre dels líders, el Nou Bàsket Xàtiva. La cita és el dissabte 10 de desembre, a les 18.30 hores. Ànim, xicons…

3 comentarios para “EL SÈNIOR D’AUTONÒMICA PAGA EL MAL INICI DE PARTIT CONTRA EL MARISTAS”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials