Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

N.B. ALZIRA GRANA 29 – C.B. ALGINET B 73

(1-9 / 0-13 / 4-3 / 2-15 / 7-2 / 3-10 / 6-11 / 6-10)  

 

Omar va ser el màxim anotador de l'equip

L’Infantil Grana tenia un difícil compromís dissabte contra Alginet, segon classificat que havia perdut el lideratge del grup al perdre el seu últim partit contra Canals. A diferència dels nostres jugadors que afrontaven l’encontre amb poca confiança Alginet va començar a jugar amb intensitat, decidit a fer oblidar el resultat del seu últim encontre. La pressió visitant provocava que els alzirenys perderen nombrosos balons, la qual cosa combinada amb l’habitual feblesa defensiva propiciava que a la fi del primer quart Alginet ja s’haguera escapat al marcador (1-22).

En el tercer temps el N.B. Alzira augmentava una mica la intensitat defensiva i començava per fi a albirar la cistella contrària i així aconseguia guanyar este parcial per un mínim 4-3. Poc va durar la milloria perquè en el cinc últims minuts Alginet propinava un contundent 2-15 que deixava pràcticament sentenciat el partit a l’anar-se’n al descans (7-40).

Josep va lluitar de valent per trencar la pressió contrària

En la represa els de Vicent Hervàs han experimentat una notable milloria en el seu joc col·lectiu i amb una millor selecció de passes i tirs, han augmentat sensiblement la seua efectivitat, com ho demostra el fet que només en el cinqué període s’han aconseguit els mateixos punts que en tota la primera part (7-2). Des d’este moment fins al final del partit l’equip ha alternat els bons minuts amb altres més dolents, però en general s’ha donat una imatge molt distinta a la del primer temps. Ernesto va atacar amb decisió durant la segona part (6 punts)

Malauradament la millora ofensiva, de la qual va ser protagoniste Omar amb 11 punts, no s’ha vist corresposta per una millor actitud defensiva, si exceptuem el tercer i el cinqué període. 

 

El millor del partit va ser la reacció dels grana durant la segona part que es va perdre per tan sols 11 punts (22-33) contra un dels millors equips de la lliga. El dia en què este col·lectiu perda la por als contraris i estiga disposat a sacrificar-se i posar més ganes a l’hora de defendre, sense dubte serà capaç d’obtindre molts millors resultats.

Ànim i a seguir millorant!
 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials