Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
C.D. SAN PEDRO MOIXENT 33 – 47 N.B. ALZIRA GRANA
(2-2 / 4-12 / 4-4 / 7-12 / 6-1 / 8-4 / 0-4 / 2-8) 

Enfrontament de dos equips amb moltes baixes ja que si Vicent Hervàs va haver de convocar els alevins Carles i David per a completar els huit jugadors obligatoris, Moxient va alinear fins a cinc alevins. 

Els Grana semblaren eixir a pista amb molta ansietat, volent resoldre el partit amb massa pressa i sense cap criteri de joc davant un equip inferior tant técnica com físicament. El mal començament va quedar corregit en el segon període en que l’equip ha començat a fer valdre la seua superioritat furtant balons i acabant amb resolució els contratacs. 

Però la falta de continuitat en el joc tan habitual al llarg de la temporada va tornar a fer-se palesa el passat dissabte en que es tornava a empatar el parcial gràcies a les opcions oferides al rival per a encistellar. Abans del descans l’equip ha tornat a millorar el seu nivell ofensiu i malgrat permetre massa cistelles al rival s’ha arribat al descans amb un desofegat 17-30. 

Després de l’intermedi els alzirenys tornaren a baixar la intensitat, possiblement al comprovar que sense jugar be, l’equip estava guanyant còmodament. Com una repetició del partit anterior contra Tavernes, Moixent s’ha imposat en dos quarts consecutius i a base d’esforç i confiança tornava a posar-se en partit (31-35). Finalment, el N.B. Alzira es va posar les piles en defensa, conseguint controlar el partit fins a la seua fi al concedir tan sols 2 punts al rival en el dos últims parcials i acabar imposant-se per 33-47. 

En resum, sense fer un gran partit, l’Infantil Grana aconseguia la seua quarta victòria a pesar de les baixes, amb moments de bon joc a ràfagues i una destacada participació anotadora d’Ernesto amb 12 punts. 

Anim i a mantindre el nivell els 4 minuts.

 

CYCA GANDIA BÀSQUET 59 – INSTITUT JARQUE N.B. ALZIRA 62
(6-9 / 9-2 / 8-3 / 12-9 / 4-3 / 4-10 / 7-17 / 9-9)

Partit trascendental per a Gandia i Alzira, dos equips situats a la part alta de la classificació i necesitats de la victòria per a continuar en els lloc de privilegi després de les derrotes en les últimes jornades. 

Els alzirenys tingueren un bon inici, amb un Omar molt entonat i clarivident cap a l’anella contrària. No obstant a partir del segon període els de la Safor començaren a imposar el seu ritme i mentre que els blaugrana erraven nombroses cistelles fàcils i eren superats moltes vegades en els intents de pressió a tota la pista, Gandia no desaprofitava cap descuit defensiu del rival, que en tenia prou, i anava marcant distàncies a l’electrònic fins arribar al descans 12 punts per dalt (35-23). 

Una vegada més, Institut Jarque es veia abocat a intentar una nova remuntada que encara es va fer més complicada després de perdre també el cinqué temps per 1 punt i sense arribar a fer cap cistella en joc. 

El partit va començar a girar-se en el sisé temps amb Jorge i Aparisi dominant per fi el rebot i acertant en els seus llançaments, i començant a retallar distàncies (43-36). Per fi la màquina blaugrana entrava en funcionament i després d’un parcial de 2-13 es ficava 4 punts per dalt (45-49). Però Gandia no estava disposat a patir la seua tercera derrota consecutiva i a falta de 4 minuts tornava a estar a tan sols un punt (52-53). Els nervis s’apoderaven de tots dos equips que intercanviaben cistelles i per a donar-li més emoció al final del partit la taula es va menjar literalment una cistella alzirenya, anotant per dos vegades a l’acta el punt 55. De poc van servir les protestes de Toni Salom i després d’anotar Gandia un tir lliure, Institut Jarque afrontava els últims 20 segons de partit amb empat en el marcador i el baló en la seua posesió. A falta de dos segons Miquel forçava una personal. Màxima tensió al pavelló on el silence tan sols es trencava pels bots del baló sobre la línia del tir lliure i per la veu de l’entrenador alzireny que ordenava: “Miquel, uno i prou”. I així va ser, el jugador va seguir les instruccions de la banqueta i després de fallar el primer llançament provocava un enorme suspir d’alleujament en la parròquia alzirenya transformant el segon i sense que Gandia tinguera temps per a la reacció. 

Partit amb dos parts ben diferents, una per a cada equip. Menys mal que esta vegada Institut Jarque si va tindre temps de remontar.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials