Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
GENOVÉS VALENCIA BÀSQUET 35 – 63 INSTITUTO JARQUE
(2-7 / 4-12 / 2-4 / 9-16 / 6-5 / 0-5 / 10-8 / 2-7)

Institut Jarque visitava les pistes annexes al Pavelló de la Font de Sant Lluís amb la intenció de revalidar el bon joc i estat de forma mostrat en l’últim partit davant Quart i així ho va fer des dels primers compassos del partit. En els primers minuts amb anotacions de Carlos i Aparisi els alzirenys marcaven les primeres distàncies al marcador (2-7) que ja s’allargaven a 13 punts (6-19) a la fi del segon temps. L’equip local es veia incapaç de superar la defensa del seu oponent que l’obligava a llançar sense comoditat i des de lluny. Mostra de la bona actitud defensiva blaugrana és que tan sols va concedir 8 punts en els primers 15 minuts de partit (8-23).

En el quart temps es va accelerar l’anotació per tots dos equips però inclinant-se sempre la balança de forma acusada cap a Institut Jarque, que amb nombrosos robatoris de baló, ràpides transicions i bons moviments ofensius gaudia als últims instants de la primera meitat d’un avantatge de 25 punts que va poder ser reduït per par local amb un triple sobre la botzina que deixava l’electrònic (és literal, si que hi havia) 17-39 a l’arribar al descans. Després d’una bona primera part Institut Jarque tenia el partit clarament decantat al seu favor.

En la represa els de València aconseguien guanyar el seu primer parcial 6-5 gràcies a l’encert del seu jugador número 15, autor de tots els punts, i que la taula es va menjar una cistella d’Aparisi. El conat de reacció dels de casa va quedar truncat amb el 0-5 del sisé període que posava el marcador 23-48, diferència que no era més gran perquè als alzirenys els tremolava la mà cada vegada que acudien a la línea de tirs lliures, transformant tan sols 1 tir de 10 llançaments en este període.

Amb un ritme menys fluid i un cert descuit del rebot que fins eixe moment havia estat dominat per Alzira, els de Toni Salom caigueren en una fase anodina que va estar aprofitada pel València per tornar a reduir avantatges (33-56) gràcies sobre tot a l’actuació del seu jugador num. 21 autor de 8 punts en el seté temps, dos triples inclosos.

Poc més va ocórrer en un partit ja sentenciat fins arribar al definitiu 35-63.

Resumint, Institut Jarque es va imposar amb claredat jugant una bona primera part i una segona tan sols regular. L’equip va tindre moments de gran joc col·lectiu i el millor percentatge de tir en joc de tota la temporada (55%). Incomprensiblement eixa bona mà quedava atrofiada en el llançament de tirs lliures, transformant-ne tan sols 5 de 25.

A seguir lluitant per una de les tres primeres places!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials