Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
C.B. SUECA 93 – N.B. ALZIRA GRANA 42
(15-0 / 7-7 / 12-6 / 9-8 / 9-6 / 11-7 / 16-4 / 14-4)

L’Infantil Grana tenien una difícil papereta davant Sueca, no sols per la dificultat del contrari, situat en la meitat de la taula classificatòria, sinó especialment per les nombroses baixes de l’equip (Ernesto per lesió i Omar i Josep que es trobaven a Ontinyent reforçant el primer equip). Per este motiu Vicent Hervàs va convocar els Alevins Carles, Jorge i Ferran que en cap moment desentonaren amb la resta de companys.

Bona actuació d'Ignacio autor de 11 punts

 

Els nostres tingueren un pèssim començament amb gran quantitat de pèrdues provocades per la intensa pressió del rival que propiciava ràpids contratacs i cistelles fàcils. El resultat del primer parcial va resultar inapel·lable: 15-0. El partit ja s’havia posat molt costera amunt, però amb un quintet completament renovat en el segon període, els alzirenys, començaren a jugar amb la mateixa intensitat que el contrari, encadenant bones defenses i mobilitat en atac que donaren com a fruit les primeres cistelles. L’equip va continuar jugant a un bon nivell, i encara que no va poder retallar distàncies va encadenar bons moments de joc col·lectiu arribant al descans 22 punts baix (43-21) i és que el mal començament pesava com una llosa.

A la segona meitat els Grana continuaren amb la mateixa dinàmica positiva, amb concentració i intensitat davant jugadors físicament superiors. Encara que no era possible guanyar els parcials, la imatge donada per l’equip era bona, sense perdre-li la cara al partit i cap por per jugar amb el baló a les mans. Esta tendència es va prolongar fins al seté temps en què Sueca va incrementar el seu nivell d’intensitat al temps que Alzira davant la impossibilitat de donar-li la volta al partit, baixava el ritme de joc i tornava a donar facilitats per a que els oponents encararen l’anella. Com a conseqüència en els 10 últims minuts, Sueca incrementava la diferència en 22 punts, fins al 93-42 final. 

Partit ben jugat durant molts minuts però amb deficients inicis i acabaments. Hem de destacar la lluita de tot l’equip durant bona part de l’encontre, malgrat el desavantatge físic i les baixes, així com el pas endavant donat per alguns jugadors que han estat capaços d’agafar major responsabilitat i protagonisme. Menció especial per al debut dels alevins Ferran i Jordi que a més d’entregar-se al màxim en defensa també pogueren anotar.

 

MARTINEZ VALLS 47 – INSTITUTO JARQUE 67
(7-6 / 9-10 / 6-6 / 8-4 / 8-4 / 1-16 / 4-10 / 4-11)

També amb importants baixes (Ruben Aparisi i Jordi lesionats) es desplaçava Institut Jarque a la pista del Martínez Valls, equip situat en sisena posició i que està realitzant una meritòria segona volta.

Malgrat les baixes Institut Jarque va cuallar un bon partit

El partit va resultar extraordinàriament igualat, empat a 16 a l’acabament del segon temps i a 22 a la fi del tercer, fins que a les acaballes de la primera meitat del partit els locals aconseguien trencar la igualtat i anar-se’n al descans 4 punts per dalt (30-26). Les alarmes dels alzirenys començaren a sonar en la represa en què els de la Vall d’Albaida abastaven el seu màxim avantatge, 8 punts, a la fi del cinqué període. La diferència no era inabastable però degut al gran equilibri mostrar pels dos equips si semblava complicar les coses seriosament a Institut Jarque.

Els de Toni Salom que fins el moment estaven realitzant un partit tan sols correcte, sabedors del que s’estaven jugant, dir adéu a jugar la fase d’ascens o continuar en la baralla, abordaren la pista en el sisé temps disposats a donar-ho tot i a base de concentració, intensitat i bon joc col·lectiu signaven un excel·lent parcial (1-16) que pegava la volta al marcador i els posava 7 punts per dalt (39-46). Els alzirenys continuaren la seua bona dinàmica i sense alçar el peu de l’accelerador trencaven definitivament el partit en el seté temps (43-56), rematant la faena amb uns no menys brillants últims cinc minuts de partit.

Carlos amb 25 punts, màxim anotador

Importantíssima victòria aconseguida gràcies al gran treball de tot l’equip que va intentar per tots els mitjans que les baixes dels companys lesionats a penes es notaren.

A mantindre dimecres el mateix nivell davant San José.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials