Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
INFANTIL GRANA N.B. ALZIRA 44 – C.B.M. BENIFAIÓ 59
(3-4 / 3-14 / 8-9 / 2-4 / 5-6 / 4-12 / 10-4 / 9-6)

L’Infantil Grana no va poder acomiadar la temporada lliguera amb victòria després d’un partit que va deixar sensacions contradictòries. Els grana van demostrar que quan juguen amb confiança i intensitat son capaços de competir contra qualsevol equip del grup, però un altra vegada més, un parell de parcials molt dolents tornaren a deixar-los fora del partit.

L’equip va eixir concentrat a pista, intentant eliminar les cistelles fàcils del contrari, i movent en atac la pilota amb fluidessa d’un costat a un altre fins trobar el lloc per a entrar o llançar a cistella. Fruit d’este bon treball els primers cinc minuts acabaren amb un ajustat 3-4. Malauradament esta bona actitud no va continuar en el segon parcial en que després d’un parell d’errades a les passades permeteren altres tantes cistelles fàcils en contra el que va provocar un estat de nerviosisme que va col·lapsar el joc i l’enlairament de Benifaió a l’electrònic que el dissabte si va funcionar des del principi (6-18). Afortunadament l’equip va saber espolsar-se esta dinàmica negativa i tornar al bon joc de l’inici, tornant a igualar-se l’encontre als dos últims períodes abans del descans al que tot i això s’arribava 15n punts per baix (16-31).

La represa va resultar un calc de la primera part, després d’un bon cinqué temps que es perdia per tan sols un punt, els alzirenys tornaren a desorientar-se durant el sisé temps en què un parcial de 4-12 va deixar el partit clarament decantat a favor de Benifaió (25-49).

Ja amb una diferència de 24 punts en contra els de Vicent Hervàs ha reaccionat després d’encadenar un parell de llançaments consecutius i recuperacions de baló per a córrer al contraatac. Els nostres jugadors tornaren a jugar amb major agressivitat fent-se dominadors del partit fins al final i reduint la diferència fins als 15 punts a la fi del partit (44-59).

Malgrat la derrota l’Infantil Grana, tot i comptar amb les absències de Josep i Omar, ens ha deixat una bona sensació final jugant un bon bàsquet durant molts moments del partit davant un equip com Benifaió, un equip molt compensat i sense grans individualitats però en el que tots els jugadors son capaços d’aportar esforç i intensitat.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials