Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
N.B. ALCOI 62 – 61 GRUPHAC N.B. ALZIRA 
(21-12 / 10-24 / 21-5 / 10-20)

 Intens duel, ple d’emoció i alternatives en el joc el disputat entre nostre cadet GRUPHAC i N.B. Alcoi, a l’assalt d’una plaça en Preferent per a la propera temporada. 

Mal començament de partit dels blaugrana, fluixos en defensa i especulatius en atac, aprofitada pels alcoians de la mà del seu base Nacho (16) que amb transicions ràpides i dos robatoris de baló quasi consecutives posaven al seu equip amb avantatge de 9 punts (12-3) quan tan sols havien transcorregut 5 minuts. Els locals semblaven un vendaval i Fèlix, que circumstancialment ocupava la banqueta en substitució del seu germà, es va vore obligat a demanar un temps mort per intentar detindre’l-lo.

L’eixida a pista d’Alfred i Miquel va servir per millorar l’atac i que GRUPHAC començara a anotar amb certa fluïdesa, fet que juntament amb l’augment de la intensitat defensiva va permetre igualar el joc fins a la fi del primer quart, encara que sense poder reduir la diferència al marcador (21-12).

En el segon quart el vent va canviar de sentit i un fort huracà va començar a bufar des de la Ribera. La defensa pressionant de GRUPHAC provocava freqüents pérdudes de baló rematades amb ràpids contratacs i al minut 16 una cistella de Jesús empatava el partit. Per moments l’equip local no va tindre més referència ofensiva que el seu pivot núm. 5, amb diferència el jugador més alt sobre la pista, sovint frenant amb personals per l’aguerrida defensa alzirenya. Afortunadament Andy, que així diuen al pivot, no va tindre el seu millor dia en el llançament de tirs lliures, fallant 6 consecutius i provocant en el seu equip una sequera anotadora durant varis minuts. Per l’altre costat els bessons ficaren en marxa la maquineta de fer punts i a l’arribar el descans GRUPHAC se n’anava amb una curta però valuossíssima renda de 5 punts (31-36) aconseguida amb gran esforç. El pitjor d’este quart van ser les 3 faltes personals quasi consecutives assenyalades a Eric que condicionaren la seua actuació per a la resta del partit.

La gran reacció dels arquitectes després del defectuós arrancada de partit permetia encarar la segona meitat amb optimisme però l’eixida del tercer quart va resultar un calc del primer. La relaxació defensiva va tornar a donar ales al núm. 16 que de nous es va erigir com a dominador del joc i als 2 minuts d’este tercer quart Alcoi ja li havia donat la volta al partit (37-36). Tan sols dos cistelles de Super Mario desembossaven el bloqueig mental del seu equip en atac però no eren suficients per impedir que els locals se n’anaren de 9 punts (49-40). Poc a poc els alzirenys anaren refent-se en defensa, però sense saber resoldre els problemes ofensius. la forta defensa local evitava qualsevol cistella de GRUPHAC obligant sempre als nostres a anar a la línea de tirs lliures, i com que el percentatge d’encert va ser esgarrifós (1 de 12 en este quart) es va arribar a l’últim i definitiu quart amb un avantatge local que superava els 10 punts (52-41) i ficava les coses molt complicades per als nostres xicons, sobre tot per la mala dinàmica en què es veien immersos.

Qué els va dir Fèlix per jugar els últims 3 minuts?

El tram final tornà a ser prouigualat amb intercanvi de cistelles per les dos parts cosa que afavoria Alcoi que a falta de 3 minuts per a la fi d’este primer assalt continuava 10 punts dalt (62-52). En eixe moment, Fèlix va demanar un temps mort per donar les últimes instruccions als seus jugadors i sobre tot apel·lar a l’orgull de lluir la samarreta del N.B. Alzira. Estos 180 segons esdevenien fonamentals per deixar l’eliminatòria oberta o oferir-la en safata als de l’Alcoià. L’arenga de qui durant molts anys ha estat capità del primer equip del Club va resultar efectiva i els seus jugadors respongueren com a lleons en el tram definitiu del partit, defenent amb intensitat (no concediren un sol punt en estos 3 minuts) i atacant amb seny i confiança, amb un gran Jesús que va ser un autèntic estilet ofensiu, arribant a situar-se a tan sols un punt a falta de 8 segons. El desconcert local davant l’inesperat allau de joc que els havia caigut damunt els va impedir aprofitar la que semblava l’última possessió del partit, i llàstima que Alfred no arribara a fer un últim llançament i rematar la faena, amb dos orelles i rabo, després d’haver furtat un baló a falta de 2 segons.

Així doncs, tot queda ajornat per al partit de tornada el dissabte 12 al Fontana Mogort on demanem el suport de tots per a donar els nostres cadets l’espenta definitiva cap a la Preferent.

Un comentario para “FASE D’ASCENS CADET: TOT ES DECIDIRÀ DISSABTE AL FONTANA”

  • elfèlix says:

    …ara xics, bona setmana d’ entrenaments i vore si entre tots aconseguim plenar el Fontana (..i sobretot a eixa hora tan matí!!)

    VOS ANIME A TOTS ELS AMICS, SOCIS I COMPANYS DEL CLUB A VINDRE A VORE ESTE IMPORTANT PARTIT!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials