Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
GRUPHAC N.B. ALZIRA 52 – 38 BÀSQUET ALTEA
(10-8 / 9-14 / 11-11 / 22-5) 

Una vegada aconseguit l’ascens el cadet del N.B. Alzira s’enfrontava dissabte al Bàsquet Altea en el partit d’anada en búsca d’un lloc en la final del campionat IR Zonal. 

Els arquitectes tingueren un bon inici de partit amb un joc trepidant i encarant l’anella amb facilitat però la falta d’encert, errant algunes cistelles fàcils, i l’efectivitat ofensiva dels visitants provocaren que l’avantatge a la fi dels primers 10 minuts fora tan sols de 2 punts. 

Abans del minut 2 del segon quart, Altea ja s’havia ficat per davant (10-14) aprofitant la relaxació defensiva dels alzirenys que perderen intensitat i tensió. Els de la Marina continuaven castigant l’anella local, sobre tot en llançaments i mitja distància com mostren els dos triples transformats en este quart, i aconseguien abastar els vestidors amb una renda de 3 punts (19-22). 

Amb este reduït avantatge l’entrenador visitant va plantejar una tancada defensa en zona que Gruphac intentava doblegar amb llançaments des de fora però com que no era el dia dels tiradors, la confiança dels alzirenys anava minvant i el temps de cada possessió corria i s’allargava sense que ningú s’atrevira a llançar. Un parell de contratacs serviren per posar als blaugrana per davant però ràpidament Altea tornava a recuperar la iniciativa a l’electrònic. Amb una ordenada defensa, Altea tenia suficient aprofitant-se de les errades i la desesperació dels locals que s’estavellaven contra una zona que no sabien com traspassar, i acabava el tercer quart amb els mateixos 3 punts d’avantatge amb què l’havien començat (30-33). 

Arribats a este punt Gruphac no tenia mes opció que recórrer a l’heroica. Els alteans no pogueren resistir la intensa pressió i el fort ritme dels alzirenys que a base de recuperacions i contratacs firmaren un parcial de 17-0 (47-33). A falta de 1:30 la diferència arribava als 17 punts però una cistella i un tir lliure dels d’Altea deixaven el marcador amb el 52-38 final. 

Un bon resultat per a Gruphac però que de cap manera és definitiu. Els d’Alberto hauran de viatjar a Altea amb la màxima concentració per a no vore’s sorpresos i poder aconseguir una plaça en la gran final del 3 de juny.

 

Un comentario para “GRUPHAC ENCARRILA L’ELIMINATÒRIA EN L’ÚLTIM QUART”

  • Alberto Lahoz says:

    Enhorabona per la remuntada de lúltim quart i a lafició per el seu suport un dia més…
    Tenim mig camí recorregut cap a la final, però si pensem que ja està tot fet i creguem que estem a la final estarem haurem comés una errada imperdonable que ens pot costar loportunitat única i desitjada darrivar a una final…
    Així que a treballar i a lluitar fins a lúltim alé, com si fora, pq ho és, lúltim partit…
    Força… 123 ekip!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials