Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

BASQUET ALTEA 57 – GRUPHAC N.B. ALZIRA 42 

La renda de 14 punts obtinguda al partit d’anada no ha estat suficient i per tan sols un punt en el compte global de l’eliminatòria, el cadet GRUPHAC N.B. ALZIRA ha quedat eliminat en les semifinals del Campionat IR Zonal.

L’equip de la Marina Alta va anar sempre per davant en el marcador. Des del primer moment la seua defensa zonal va plantejar seriosos problemes als alzirenys igual que va ocórrer al partit d’anada. A base de circulacions ràpides i balons interiors, per moments els blaugrana van ser capaços de superar-la amb èxit, però en contrapartida el fet d’arriscar sovint en les passades provocava nombroses pérdudes de baló.

Al descans s’arribava 32-26 una diferència que permetia als dos equips continuar somniant en una plaça en la final. Després d’apropar-se a tan sols 3 punts, els alteans tornaren a augmentar el seu avantatge a 8 a la fi del tercer quart.

Encara que l’eliminatòria continuava favorable als blaugrana, la inquietut i el nerviosisme anaren apoderant-se dels nostres cadets que veien com a mesura que transcorria el temps, Altea creia cada vegada mes en la remuntada.

En l’últim i definitiu quart, als problemes ofensius provocats per la defensa zonal dels locals es va afegir una certa feblesa defensiva de la que s’aprofitaren els millors jugadors d’Altea per enfilar amb encert la cistella contraria i anar aproximant-se a la xifra màgica que els donava el passe a la final.

El colp de gràcia va arribar a falta de minut i mig en què Altea aconseguia eixa diferència de 15 punts. GRUPHAC encara va disposar de 3 possessions però en eixos moments els temors anteriors s’havien convertit en pànic. L’electrònic no es movia i faltant 9 segons els blaugrana disposaren d’una última possessió en què arribaren a efectuar dos llançaments sense fortuna.

Es repetia una situació que molts jugadors de l’equip ja visqueren l’any passat en les semifinals del Trofeu Federació contra Calasanz. Els d’Alberto Lahoz afrontaven el partit de tornada a València amb un còmode avantatge de 16 punts i també en l’últim minut de partit els locals culminaren la remuntada, quedant-se els alzirenys igualment fora de la final per tan sols un punt de diferència.

Alguna vegada serem capaços de canviar el destí.

Este últim partit no pot entelar l’extraordinària temporada realitzada per l’equip cadet del GRUPHAC N.B. Alzira líder imbatut en la lliga regular. L’objectiu de la temporada, l’ascens a Preferent ha estat aconseguit amb un treball dur i constant de molts meses, motiu pel qual felicitem l’entrenador i tots els jugadors. Esperem que la pròxima temporada tots els jugadors d’este equip, tant els que continuen com a cadets coms els que passen a junior puguen jugar en Preferent perquè qualitat i ganes de jugar a bàsquet no els falta. Enhorabona a tots i gràcies per la gran temporada que ens haveu oferit!

3 comentarios para “GRUPHAC ES QUEDA SENSE FINAL”

 • elfèlix says:

  ..felicitacions a tots els integrants de l’ equip i el seu míster per la tasca realitzada. Vos heu de sentir orgullosos!!!…. i aprendre dels xicotets detalls als moments importants.

  Tb és esport el tractar d’ anular les virtuts dels rivals amb apostes més conservadores, nosaltres vam ser fidels al nostre estil fins el final, però quan s’ arriba a estos partits no es pot tindre eixe desencert als minuts importants, no es pot tindre por a perdre … pq és l’ inici de la derrota. De segur q tots aprendrem de l’ experiència.

  Per als rivals molta sort a la final.

 • Jose Enrique says:

  Gràcies, amic! Ja que sembla que els de casa ni lligen ni fan comentaris sobre el partit al menys ho fan els de fora. Sort en la final!

 • Joanma says:

  Bon bàsquet, bon equip i bona afició.
  Un plaer haver jugat amb GRUPHAC NB Alzira.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials