Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
INSTITUT JARQUE N.B. ALZIRA 77 – 62 N.B. TORRENT DRAC
(15-2 / 14-12 / 3-13 / 11-7 / 9-4 / 9-11 / 3-10 / 13-3)

 Despré de vencer en una renyida semifinal a doble partit al N.B. Torrent -Drac, l’equip Infantil del N.B. Alzira s’ha guanyat per merits propis la presència en la gran final del Trofeu Federació en Categoria Especial que es disputarà el proper cap de setmana.

En el partit d’anada celebrat dissabte al Fontana Mogort els alzirenys tingueren una eixida fulgurant i una excelent clarividència ofensiva que els va posar 13 punts per davant a la fi dels primers 5 minuts. La renda obtinguda en este primer període va marcar el partit, tot i que Torrent, un equip jove i sense massa alçada peró amb jugadors de gran qualitat tècnica mai li va perdre la cara al partit. Després d’establir-se un avantatge de 18 punts (32-14) als 2 minuts del tercer temps els torrentins iniciaren una remuntada que els va arribar a posar a tan sols 3 punts per baix (32-29) gràcies a la seua rapidessa al contratac i als llançaments exteriors però en els últims minuts abans del descans Institut Jarque tornà a oferir la seua millor versió i aconseguia obrir-se pas als vestidors 9 punts per dalt (43-34).

El partit semblava dominat pels blaugrana, sempre amb diferències per damunt dels 12 punts fins que en el seté període la falta d’intensitat en defensa i la dificultat per atacar la zona plantejada pels visitant, va acostar a estos a tan sols 5 punts.

Però els alzirenys van saber reaccionar a temps, tornant a defendre amb intensitat i atacant la zona amb rapidesa i decisió el que va permetre acabar amb un esperançador resultat per al partit de tornada (77-62) que es disputava al dia següent.

 

N.B. TORRENT DRAC 50 – 43 INSTITUT JARQUE N.B. ALZIRA
(2-10 / 7-7 / 8-0 / 14-2 / 7-10 / 8-3 / 0-10 / 4-0) 

El partit de tornada va tindre també un començament inmillorable per als alzirenys que als 5 minuts guanyaven de 8 punts, diferència que es va mantindre fins a la fi del segon temps (9-17) i que sumada a l’avantatge del partit d’anada, augurava un partit tranquil per a Institut Jarque i els seus seguidors. Però res més lluny de la realitat, perquè una paràlisis anotadora es va apoderar dels de la Ribera i en 10 minuts Torrent assestava un parcial de 22-2 que els permetia anar-se’n al descans 11 punts per dalt (31-20) i a tan sols 5 punts de fer-se amb l’eliminatòria.

Villa i Fèlix que per absència de l’entrenador titular, Toni Salom, formaven un tàndem de luxe per dirigir els infantils, recomposaren els ànims i l’ordre de l’equip al vestidor, que en l’inici del sisé temps aconseguia reduir el desavantatge a 8 punts (38-30), marcador que si no podia resultar completament tranquilitzador, al menys donava bones senyals pel canvi de tendència respecte als últims minuts de la primera part. Però els local encara no havien renunciat a estar en la final i amb un altre parcial de 8-0 deixaven l’electrònic en 46-33 a la fi d’eixe mateix període. Institut Jarque semblava una nova víctima de la maledicció de les semifinals que ha afectat als equips del club tant en esta temporada com en la anterior.

Però esta vegada els nostres infantils van ser capaços de trencar el malefici i en 5 minuts espectaculars, en que no van permetre cap llançament fàcil als locals, al temps que atacaven l’anella contrària amb decisió, aconseguien un parcial de 0-10 que deixava el marcador 46-43 i els permetia encarar l’últim temps quasi amb els deures fets.

Després de la gran remuntada i allunyats alguns fantasmes, en estos últims 5 minuts Institut Jarque es va dedicar a gestionar el seu avantatge en el comput global, allargant les possessions al màxim i esperant que transcorregueren els segons.

Enhorabona a tot els jugadors i quadre tècnic per esta gran temporada. El treball realitzat durant tot l’any ha tingut la grata recompensa de jugar una final i ara no més ens queda que afrontar-la amb la mateixa convicció que esta semifinal i gaudir d’ella.

 

 

3 comentarios para “L’INFANTIL INSTITUT JARQUE FINALISTA DEL TROFEU FEDERACIÓ”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials