Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Una bona preparació física en pretemporada ens farà arribar al mes alt.

De segur que la majoria de membres del club esteu passant unes estupendes i caluroses vacances i més segur encara és que tots els jugadors comenceu ja a tirar en falta els entrenaments i la competició, sobre tot després de vore la gran actuació de la Selecció a Londres. Que ningú desespere que tot arriba.

El dilluns 27 d’agost a les 19:15 hores comencen els entrenaments per a Seniors, Juniors i Cadets tant els xics com les xiques. Les primeres sesions per estar més fresquets tindran lloc al Poliesportiu Jorge Martínez “Aspar”.

La realització d’una bona pretemporada i l’assistència als entrenaments des del primer dia és imprescindible per a poder participar en la Lliga Valenciana que comença el 15 de setembre i en la que enguany també poden competir els equips de categoria Infantil i Cadet.

Feu córrer la veu i que no falte ningú.

 

 

 

 

3 comentarios para “EL 27 D’AGOST COMENÇA LA PRETEMPORADA”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials