Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
AMPLIA VICTÒRIA DEL GRUPHAC CONTRA MARTINEZ VALLS 
GRUPHAC N.B. ALZIRA 95 – MARTÍNEZ VALLS 62 
(24-22 / 25-19 / 25-10 / 21- 11) 

Els cadets han començat amb bon peu la Lliga guanyant de forma més àmplia del esperat a C.B. Martínez Valls. La igualtat dels enfrontaments de Lliga Valenciana on els alzirenys guanyaren al Perez Puig de 7 punts però fòren derrotats a Ontinyent per la mateixa diferència auguraven un xoc molt igualat. 

Així va ser fins al descans al que es va arribar amb avantatge local de 8 punts (49-41). Però els alzirenys, amb una impetuosa eixida, aconseguien un parcial de 11-0 i establien les primeres diferències importants (60-41). A la bona actuació en atac, Gruphac va afegir una major consistència defensiva, de manera que a la fi del tercer quart el partit semblava definitivament decantat cap als blaugrana (74-51). 

Els d’Ontinyent que mai no havien estat un adversari fàcil, baixaren els braços en l’últim quart i finalment, Gruphac va acabar imposant-se amb certa comoditat. 

Una dada significativa. En tota la segona part, Gruphac va encaixar 21 punts, 1 menys que únicament en el primer quart. Caldrà mantindre eixe nivell defensiu per aspirar als llocs de dalt. 

Bon començament per a la que esperem siga una gran temporada. Enhorabona!

 

EMB DÈNIA 50 – VARENYAN N.B. ALZIRA 36
(5-5 / 0-3 / 11-1 / 6-6 / 8-4 / 4-9 / 10-5 / 6-3) 

El partit va començar amb diferències favorables a Dènia que van ser neutralitzades amb un triple de Moises en l’últim segon del primer temps. Els alzirenys aconseguien posar-se per davant en el segon període (5-8) però els problemes per superar la bona defensa local es van fer evidents a partir del tercer temps en què els de la Marina es posaren 7 punts per davant, diferència que mantingueren fins arribar el descans (22-15). 

Dènia va continuar dominant el joc i augmentant l’avantatge fins a 11 punts però una trepidant reacció dels blaugrana en el sisé quart, millorant la seua pressió i furtant balons, reduïa la diferència a tan sols 6 punts (34-28). 

Varenyan estava totalment en partit a falta encara de 10 minuts i per emportar-se la victòria només feia falta evitar els despistes en defensa i millorar l’encert en els llançaments. Malauradament ninguna de les dos coses va ocórrer. Mentre que els d’Alzira erraven cistelles fàcils i prenien amb massa freqüència decisions equivocades, en la recta final del partit els de Dènia van saber jugar amb major intel·ligència, mantenint el nivell defensiu y atacant la cistella contrària amb decisió fins acabar guanyant amb la màxima diferència del partit (50-36). 

Encara que no jugaren un mal partit, els de Pepe Borrull son un equip encara en construcció que estem segurs anirà corregint defectes amb els bons entrenaments i acabaran deparant-nos una gran temporada.

 

A seguir treballant xicons!

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials