Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
 VARENYAN N.B. ALZIRA 66 – CYCA GANDIA BÀSQUET 49
(7-8 / 11-6 / 13-3 / 12-8 / 7-2 / 8-8 / 1-6 / 7-8)

Excel·lent partit el disputat pel nostre Infantil davant un temible adversari que venia de guanyar a Paterna en la primera jornada per 68 punts de diferència.

Els de la Safor començaren comandant el partit culminant una sèrie de ràpids contratacs (0-4 i 7-8 a la fi del primer temps) però els de Pepe Borrull anaren assentant el seu joc i en acabar el segon període ja s’havien col·locat per davant (18-14).

Va ser en el tercer quart quan el Varenyam va posar els fonaments de la seua victòria. El gran treball en la pressió va propiciar nombroses recuperacions que ràpidament es traduïen en cistella i un parcial de 13-0 establia les primeres diferències significatives als 15 minuts (31-17) que s’allargaven a 18 punts a la fi de la primera mitat.

Gran partit de l’Infantil davant un dels favorits de la competició. Este equip va a més!

El mateix to de bona pressió en defensa i encert en el llançament va continuar en la represa acabant el sisé temps amb 23 punts d’avantatge (58-35). Finalment, els alzirenys acabaren acusant l’enorme esforç realitzat i els de Gandia aprofitaren per retallar diferències fins arribar al 66-49 final.

Gran treball de la banqueta i sobre tot dels jugadors que s’aplicaren amb disciplina i generositat per aconseguir una merescuda i valuosa victòria contra un dels equips cridats a estar en els llocs de dalt en esta competició de preferent.

Felicitats a tot l’equip. Esperem que ens oferiu molts partits com aquest.

 

NOU BASQUET XÀTIVA 71 – GRUPHAC N.B. ALZIRA 73
(15-21 / 19-11 / 15-10 / 14-21 / 8-10)

Serà un tòpic, però no és menys cert que el partit disputat en la vesprada de diumenge al Pavelló Francisco Ballester de Xàtiva no va resultar no apte per a cardíacs. I això que el principi no podia ser millor per als blaugrana que durant els primers 4 minuts dominaren completament el joc, imposant la seua rapidesa i millor disposició tàctica i endossant un parcial inicial de 0-12.

Poc a poc, els setabencs anaren despertant i de la mà del seu pivot i millor jugador, Ivan Vila, 27 punts ell solet, entraven en el partit retallant la diferència a 10-15 a l’acabar el primer quart.

Vistes les característiques de cada equip, l’entrenador local, ho va vore clar i va plantejar una defensa en zona que se li va començar a escanyussar al Gruphac, incapaç d’anotar durant varis minuts. Xàtiva replicava amb un parcial de 15-0 i a falta d’un minut per al descans li havia pegat la volta al partit i marxava 6 punt per dalt, diferència que dos postreres cistelles de Carlos i David reduïen 2 punts, just abans d’encaminar-se cap als vestidors (34-32).

El tercer quart va continuar prou igualat, amb cada equip intentant fer servir les seues armes con durant els anteriors, però un triple sobre la botzina del seu capità atorgava a Xàtiva un avantatge de 7 punts que si bé no podia considerar-se definitiu els deixava una mica més prop de la victòria.

Si el preparador local tenia clar que la millor manera de frenar les ofensives del Gruphac era aprofitar la major alçada i corpulència dels seus jugadors i defendre en zona durant pràcticament tot el partit, també Toni Salom sabia que l’única manera de contrarestar l’aclaparador domini de la pintura i del rebot per part de l’adversari era pressionar l’eixida, furtar balons, realitzar transicions ràpides i buscar tirs còmodes des de fora del perímetre. Així ho va transmetre als seus jugadors i així ho posaren ells en pràctica durant l’últim i definitiu quart. L’enorme treball de tot l’equip i especialment els demolidors llançaments exteriors de Carlos (10 punts en este últim quart) capgiraren l’electrònic i posaren als alzirenys 6 punts per dalt (57-63) a falta de 2 minuts. Encara quedava temps i dos cistelles de Xàtiva establien un 61-63 a falta de menys d’un minut. La subsegüent possessió de Gruphac va acabar en personal i dos tirs lliures per a Miquel. Transformant els dos el partit quedava pràcticament sentenciat i anotant només un obligava als locals a aconseguir un triple a falta de 20 segons. Però, el 9 blaugrana que va acabar sent el màxim anotador del seu equip, va acusar els nervis i va errar els dos llançaments. Xàtiva va aprofitar la seua oportunitat i a falta de 8 segons empatava el partit, sense que un últim tir de Jesús poguera evitar la pròrroga.

Amb la moral a l’alça, els setabencs anaren per davant els primers minuts de la pròrroga fins que un providencial triple de Kike donav

Els cadets tragueren forces per guanyar el partit en els moments més complicats.

a de nou el comandament del partit als de la Ribera (68-70). En esta ocasió el Gruphac si va saber administrar els instants decisius i una cistella de Miquel i un tir lliure de David acabaren donant-li una justa i treballada victòria, que una última cistella de, Ivan Vila, no podia ser un altre, no va poder evitar.

Felicitats a tots els jugadors i al seu tècnic pel gran partit i també una menció especial per a eixa estupenda afició alzirenya que en tot moment des de la graderia va animar i donar suport als nostres jugadors, posant també la seua aportació en este brillant triomf.

5 comentarios para “INFANTILS / CADETS: ESPECTACULARS VICTÒRIES DE VARENYAM I GRUPHAC”

 • fernando says:

  Hojala tinguerem les imatges de “Gran Hermano”, però no per riure-mos, sino per poder disfrutar de la teua alegria. No camvies mai pel que diüen els demés.

 • Presi says:

  Sembla que hi ha algun “Gran Hermano” que ho veu tot i a més a més ho conta. D’ara en avant seré una esfinge inmutable, com Florentino a la llotja del Bernabeu.

 • Miquel says:

  M’haguera agradat vore ixa imatge del Presi jajajaja

 • fernando says:

  Quina llàstima el no haber-te vist en eixa imatge que haguera passat a la posteritat del nostre club. El nostre presi de genolls amb els braços oberts i a un pare del Xàtiva oferint-li els seus serveis com a psiquiatre.

 • Presi says:

  Gràcies a tots els que vinguereu a animar als nostres xicons (pares, mares, germans, germanres, iaios, iaies i amics). Un poc del mèrit també és vostre. A vore si veniu també a donar-li una espenta al primer equip, no vos sentireu defraudats.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials