Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Una jugadora i dos jugadors han destacat de manera especial en esta última jornada

LAURA MARTÍNEZ del Senior Femení que amb els seus 21 punts va liderar la victòria del seu equip davant el Rolser Pedreguer.

 

 

 

 

CARLOS HUNGRIA del Cadet GRUPHAC-CENTRONET, amb els seus llançaments exteriors va trencar la zona del rival. Autor de 18 punts en la victòria contra Xàtiva, 10 d’ells en els moments més calents del partit, l’últim quart i la prórroga.

 

DAMIAN QUILES, ja conegut com a Demianenko. El jugador de l’Infantil VARENYAN, amb 9 punts, 22 rebots (no més que això) i 1 assistència, reflexa el treball de tot l’equip per aconseguir una gran victòria davant Gandia.

Enhorabona a ells i als seus companys que treballaren dur per a que ells pogueren destacar.

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials