Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

C.B. QUART 43 – VARENYAN N.B. ALZRA 64

(6-6 / 6-6 / 2-10 / 4-4 / 4-11 / 8-9 / 10-8 / 3-10)

Després del gran partit davant Gandia de la paSsada jornada, l’Infantil Varenyan va aconseguir una clara victòria a la pista del Quart que confirma el bon moment de l’equip i la seua línia ascendent.

Els xics de Pepe Borrull eixiren imprecisos, sense ajustar les marques i fallant molts llançaments com ho demostra que van fer falta 8 intents per a aconseguir la primera cistella. Com a conseqüència, els dos primers períodes resultaren d’una igualtat total i es tancaven amb empat a 12.

Els alzirenys començaren a imposar el seu joc en el tercer període. Quart tenia serioses dificultats per a superar la pressió i tres cistelles seguides d’Ernesto establien les primeres diferències a l’electrònic. Al descans s’arribava amb avantatge visitant 18-26. El partit anava encarrilant-se, encara que l’excés de faltes personals (Damian i Ernesto amb tres cadascú) podien complicar el partit als visitant.

Els temors van resultar infundats perquè en la represa les anotacions d’Alvaro i Josep augmentaven la diferencia a 15 punts a la fi del cinqué temps (22-37) i amb la sensació de que els alzirenys tenien el partit perfectament controlat. Les diferències al voltant dels 15 punts es van mantindre fins al 2 últims minuts del partit en que Moises, l’autèntic “killer” d’este equip, rematava un altre bon partit de Varenyan i establia la distancia final de 21 punts al marcador.

La próxima jornada Varenyan descansa però s’haurà de mantindre l’intensitat en els entrenaments per a continuar este bon inici de temporada i consolidar-se en els llocs de dalt de la classificació.

C.B ALBERIC 18 – N.B. ALZIRA GRANA 50

(2-2 / 0-16 / 2-4 / 0-5 / 4-8 / 2-2 / 4-6 / 4-7)

L’Infantil Grana ha començat amb bon peu la temporada amb una contundent victoria a la pista d’Alberic. Els alzirenys eixiren totalment a l’expectativa i amb una clara falta d’intensitat, jugant al ritme lent marcat pel rival. Les males decisions en atac provocaven un raquític 2-2 en el primer temps.

Els de Vicent Hervàs despertaren de cop i volta en el segon període, realitzant els cinc millors minuts del partit, defenent a tot el camp, recuperant balons i eixint al contratac amb velocitat. Com a resultat un parcial de 0-16 que demostrava la diferencia en la qualitat dels dos equips.

Lliberats de la pressió inicial els grana es veien superiors, i en els dos parcials abans del descans van alternar moments de bona pressió i eixida rápida al contratac amb moments dolents de poca intensitat. Tot i això, el marcador al descans reflectia un clar 4-27 per als visitants. 

Durant la segona mitat l’encontre va seguir la mateixa tònica i sense desplegar un gran joc, el N.B. Alzira va continuar augmentant la diferència, tot i que en alguns moments els jugadors acusaren un excés de relaxació. 

En resum, clara victòria alzirenya que deurà corroborar-se en els pròxims partits contra rivals més complicats.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials