Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

C.B. ALDAIA 45 – VARENYAM N.B. ALZIRA 46

(6-5 / 5-6 / 4-6 / 7-3 / 6-8 / 3-10 / 7-2 / 7-6) 

Partit molt igualat com demostra el marcador final, encara que els alzirenys hagueren pogut sentenciar abans sense arrivar al patiment dels minuts finals. 

Des del inici els dos equips tingueren problemes per superar les defenses contràries i al primer temps guanyat pels locals 5-6, responia Varenyam amb idèntic parcial al segon amb 6 punts anotats tots ells per Ferran. En el tercer període els blaugrana cobraven un lleuger avantatge (15-17) però les errades baix la cistella contrària donaven vida a Aldaia que arribava al descans 2 punts dalt (22-20). 

En la represa va millorar l’efectivitat de la pressió alzirenya i per fi Damian va començar a afinar la punteria, i d’esta manera Varenyam començava a marcar les primeres diferències a la fi del sisé temps (31-38). Quan el partit semblava encarrilat, els de Pepe Borrull pergueren el seu ordre tàctic, fet que juntament amb les errades en els tirs lliures (0 de 4) tornaren a acostar als de l’Horta a només 2 punts a falta de 5 minuts (38-40). 

L’últim i definitiu quart va començar amb cistella local que igualava el partit a 40 pero els alzirenys recobraren la compostura i el bon joc en el moment més difícil i tornaren a escapar-se de 6 punts (40-46) a falta de poc més de 2 minuts. Tal com s’havia desenvolupat el partit, amb pocs punts per les dos bandes, la distància semblava definitiva, però de nou quan semblava que tenien la victòria a les mans els nostres jugadors no saberen gestionar l’avantatge i la lluita dels d’Aldaia juntament amb el rigor arbitral en l’assenyalament de personal abocaren el partit a un final d’infart. Un tir lliure posava el marcador 43-46 i dos tirs lliures transformats pel jugador num. 7 deixaven Aldaia a tan sols un punt. El mateix jugador va tindre la responsabilitat de decidir el partit amb dos nous llançaments a falta de 20 segons des de la línia de tirs lliures, però esta vegada va errar els dos i el partit després d’una possesió malgastada per cada equip va arribar a la fi amb esta agònica pero importantíssima victòria per als nostres infantils. 

Enhorabona xicons, i a vore si no ens feu patir tant!

C.B. ENGUERA 71 – N.B. ALZIRA GRANA 56

L’Infantil Grana va deixar escapar la possibilitat d’aconseguir la segona victòria de la temporada en un partit que va discòrrer de manera similar al de la setmana anterior davant Xàtiva.

Després d’una bona primera part, els de Vicent Hervàs se’n anaven als vestidors 5 punts dalt (27-32) però la descordinació ofensiva i la mala defensa durant tota la segona van permetre la remuntada dels locals.

Tot això el partit va continuar molt igualat fins l’últim quart en que un parcial de 10 punts favorable a Enguera sentenciava l’encontre amb el 71-56 final.

Una verdadera llàstima.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials