Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
N.B. ALZIRA GANA 58 – EMBA ALCUDIA 29
(11- 5 / 9-5 / 11-2 / 3-1 / 8-4 / 3-5 / 7-4 / 6-3) 

L’Infantil Grana va cuallar el passat dissabte el seu millor partit en el que duguem de temporada. L’equip va tindre una gran eixida a pista, amb tots els jugadors concentrats en la seua tasca contra un equip igualat a la classificació, pressionant a tota la pista per a crear dificultats en l’eixida de baló i intentant parar al seu base nº 6, auténtic director del joc en el seu equip. 

Fruit del treball i concentracó de tot l’equip durat tota la primera meitat, els de Vicent Hervàs se’n anaven al descans amb un clar avantatge de 34-13. 

En la represa, tot i que els alzirenys eixiren disposats a sentenciar definitivament el partit, la millor defensa dels alcudians va dificultar les cistelles locals. No obstant la solidesa defensiva va impedir que l’equip visitant s’apropara en el marcador, sense que la victòria perillara en cap moment i arribant-se a la fi del partit amb un clar 58-29. 

Amb esta nova victòria l’Infantil Grana ocupa el cinqué lloc a la classificació amb 4 victòries i 3 derrotes. Enhorabona a tot l’equip i felicitats per l’excelent campanya.

 

BASQUET PATERNA 33 – VARENYAN N.B. ALZIRA 80
(2-12 / 4-8 / 6-6 / 1-12 / 0-7 / 7-7 / 11-10 / 2-18) 

Partit amb poca histròria el disputat diumenge de matí al Pavelló Municipal de Paterna.

El Varenyan va eixir disposat a cumplir el pronòstics que l’assenyalaven com a favorit i en el primer temps ja conseguia un clar avantage en el marcador. El segon i tercer període foren més igualats, però abans d’arribar al descans, de nou els alzirenys tornaren a vore l’anella amb més claredat per anar-se’n als vestidors amb un contundent 13-38.

Després del pas pels vestidors els de Pep Borrull continuaren augmentant la diferència, fruit més de les accions individuals que del bon joc col·lectiu. Un excés de relaxació per part dels blaugrana va ser aprofitat pels locals per jugar-los de tu a tu i retallar lleument l’avantatge que tornava a estirar-se en el últim fins a arribar al 33-80 final.

A destacar la gran producció anotadora de Quico que amb 17 punts va aconseguir el millor registre de l’equip i el seu personal en el que portem de temporada.

Abans del paró per les festes de Nadal i Cap d’Any, el Varenyan deurà visitar el dissabte 21 la pista del cuer Centre Alcoià de Bàsquet.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials