Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
GRUPHAC N.B. ALZIRA 72 – ÀLBOR GODELLA B 43
(13-11 / 23-19 / 20-8 / 16-5)

Hi han encara dubtes sobre si el que va sacsejar dissabte el Fontana Mogort va ser un huracà o un tsunami però en el que tots el que allí es trobaren coincidixen és que el nostre equip cadet per ganes, joc i ímpetu havera estat capaç d’arrasar amb tot allò que se li hagués ficat per davant.

El Gruphac tenia una cita complicada davant l’Albor Godella B, segon classificat amb tan sols dos derrotes, en un encontre, si no decisiu, molt important perquè podia condicionar les aspiracions de l’equip en la present temporada. Els de Toni Salom, conscients del que estava en joc, eixiren concentrats a pista amb bona defensa, David dirigint i Albert i Eric amenaçant constantment la defensa de Godella obligada sovint a detindre’ls a base de personals. A falta de dos minuts per acabar el primer quart els alzirenys començaven a marcar les primeres diferències amb un avantatge de 6 punts (13-7) que acabaren reduint-se a només 2 a causa d’una successió d’errades en els 40 últims segons del quart.

El segon període s’iniciava amb intercanvi de cistelles però els de l’Horta aprofitarem uns minuts de relaxació del Gruphac per enganxar en una sèrie de cistelles consecutives i posar-se per davant (20-24) en l’equador del quart. Per moments el partit va transcórrer amb gran equilibri fins que a falta de dos minuts l’augment de la intensitat defensiva blaugrana provocava vàries pérdudes a Godella que van ser inexorablement aprofitades en fulgurants eixides al contratac per part d’Eric, Carlos i sobre tot un extraordinari Albert que es va erigir en protagonista capturant rebots i tirant de l’equip en uns moments en què el partit començava a complicar-se. Així gràcies a un parcial de 11-0 Gruphac arribava al merescut descans 6 punts dalt (36-30). Les coses anaven per bon camí però el rival no era gens fàcil i encara quedava molt de partit. 

Després del pas pels vestidors els alzirenys eixiren decidits a no deixar escapar l’oportunitat  i el tsunami es va desencadenar. Amb un extraordinari joc col·lectiu, gran intensitat i concentració per part de tots els jugadors, un nou parcial de 16-0 en 7 minuts col·locava l’electrònic en 52-30 i deixava el partit pràcticament sentenciat. 

Els 18 punts de diferència en què es començava l’últim quart no semblaven suficients als de la Ribera. En un últim intent de reduir diferències, Godella plantejava una pressió 3-1-1 que era intel·ligentment sobrepassada pel Gruphac, amb un joc dinàmic, sense abusar del bot i a base de passades llargues, arribant amb facilitat i quasi sense oposició a l’anella contrària. La desmoralització de Godella i la fam de Gruphac quedaren reflectits en el parcial d’este últim quart (16-5). 

Sense dubte ha estat el millor partit dels de Toni Salom en el que portem de temporada amb algunes molt bones notícies com la recuperació d’Eric que després de varies lesions sembla recobrar la forma, la gran actuació d’Albert o el bon nivell dels jugadors que habitualment disposen de menys minuts. Un partit redó amb l’únic contratemps de la lesió de Jesús que esperem puga recuperar-se durant estes vacances i tornar a la pista en la propera jornada que no serà fins el 12 de gener. 

Els cadets del N.B. Alzira es menjaran els torrons ocupant el tercer lloc en la classificació i amb moltes opcions, a falta d’una jornada, d’acabar la primera volta com a segon classificat. En la carta als Reis Mags els demanarem, a ells i als nostres cadets, que ens oferisquen més partits com el de dissabte. 

BON NADAL!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials