Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

C.C. DON BOSCO VALENCIA 33 – GRUPHAC CENTRONET N.B. ALZIRA 71

(14-16 / 7-19 / 4-26 / 8-10)

El Gruphac va fer bons els pronóstics en la seua visita a la pista de Don Bosco en el partit que tancava la primera volta. Després d’un inici molt igualat i de que els locals es posaren per davant als 6 minuts de joc, una cistella d’Aparisi a falta d’un minut i un altra posterior de Miquel posaven als arquitectes per davant a la fi del primer quart (14-16).

Una bona eixida en el segon període i un parcial de 0-9 servia per establir les primeres diferències al minut 13 de partit (14-25) amb triple inclós de David que s’estirarien fins a 14 punts en arribar al descans (21-35). Després del pas pels vestidors i gràcies sobre tot al gran treball defensiu del tercer quart, el Gruphac va començar a sentenciar el partit. L’últim període va resultar més igualat però la lluita constant dels locals, que no es rendiren en cap moment, no va evitar la clara victòria dels alzirenys.

Quan ja s’ha acabat la primera volta el Gruphac N.B. Alzira ocupa una posició de privilegi. Es segon amb 8 victòries i 3 derrotes, el mateix balanç que Godella B, Maristas i El Pilar però amb millor “basquet average”. Durant la segona volta els nostres deuran visitar les pistes del tres seguidors més inmediats però malgrat que el calendari de la segona volta no siga el més favorable, la línia ascendent de l’equip ens fa pensar que els de Toni Salom no poden deixar escapar l’ocasió de tornar a jugar una fase d’ascens, esta vegada per aconseguir plaça en categoria Autonòmica. Qualitat no falta als nostres jugadors, tot serà qüestió de treball, esforç i … una mica de sort.

ENGUERA BASQUET 35 – N.B. ALZIRA GRANA 55

El Cadet Grana s’enfrontava dissabte contra Enguera, un dels cuers del grup que encara no havia aconseguit guanyar cap de partit. Malgrat les importants baixes de Ferran i Aparisi, el primer lesionat i el segon convocat per reforçar el Gruphac, el nostre equip, després d’uns primers minuts de tanteig amb marcadors igualat i avantatges mínims d’uns i altres, es va fer fort en defensa i durant molts minuts va deixar els locals en 10 punts, ampliant el marcador fins al 16-34 del descans.

La segona meitat de l’encontre va resultar més igualada. Amb la renda dels primers 20 minuts, Pau va aprofitar la segona part per repartir minuts entre tots els jugadors que sense excepció contribuiren a una merescuda victòria.

El Cadet Grana va millorant pas a pas i es coloca al cinqué lloc de la classificació amb un balanç de 6:3 que deurà refermar en els dos darrers compromisos de la primera volta contra dos potents rivals de la talla de Canals i Benifaió. Enhorabona i a seguir treballant.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials