Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

 VARENYAN N.B. ALZIRA 83 – MARTÍNEZ VALLS 37

(8-4 / 4-4 / 12-0 / 16-4/ 10-10 / 11-1 / 11-6 / 11-8)

El Varenyan va acabar la primera volta amb una nova victòria, esta vegada davant C.P. Martínez Valls d’Ontinyent.

L’inici de partit va resultar prou igualat, arribant-se a la fi del segon període amb un mínim avantatge local de 12-8.A partir del tercer temps, Martínez Valls va baixar el seu nivell defensiu mentre que els alzirenys començaren a ser més efectius en la pressió i a transformar les situacions de tir favorables, aconseguint en els 10 últims minuts de la primera meitat un rotund 28-4 que posava el partit molt costera amunt per als de la Vall d’Albaida.

En la represa els blaugrana es mostraren molt irregulars. En els 3 primers minuts eren capaços d’anotar un parcial de 10-0 per a caure inmediatament en una fase de caos que era aprofitat pel rival per tornar-li el mateix parcial.

Tot i que amb alts i baixos el Varenyam N.B. Alzirava va saber dominar el partit fins al final al que es va arribar amb un marcador clarament favorable de 83-37.

El nostre primer equip infantil acaba la primera volta en quarta posició amb 7 victòries i 3 derrotes amb tan sols una victòria menys que els segon i tercer classificats i amb opcions d’optar a les places de donen dret a jugar la fase d’ascens a categoria Autonòmica.

Malgrat els dubtes que planejaven sobre este equip abans de començar la temporada, Pepe Borrull i els seus jugadors han demostrat estar sobradament preparats per aspirar als llocs capdavanters de la categoria.

Ara tots esperem que amb un bon treball en els entrenaments i la màxima concentració en els partits durant la segona volta que s’inicia el proper dissabte aconseguisquen el somni de classificar-se per la fase d’ascens.

El primer repte no serà gens fàcil ja que l’imbatut líder EMB Dènia visitarà el Pérez Puig.

Ànim i força!

 

N.B. ALZIRA GRANA 41 – C.B. ANNA 47

(4-8 / 6-4 / 2-5 / 4-2 / 6-4 / 4-6 / 7-6 / 6-4/ PRORROGA 2-8) 

No va començar bé l’Infantil Grana en el seu partit davant, Anna, un dels equips de la part alta de la classificació, sobre tot en l’aspecte defensiu, permitint al rival contraatacs fàcils i concedint ràpidament els primers avantatges. A partir del segon període ha canviat la tònica, millorant la defensa per part dels dos equips, no permetent cistelles fàcils, obligant als atacs a moure la pilota fins a trobar la millor opció. Anna continuava per davant en el marcador, però l’avantatge no era gens definitiu, ja que cada equip dominava un tram del partit, i així s’arribava al descans amb 16-19 per als visitants.

L’equilibri va continuar durant la segona meitat, amb els equips concentrats i ben disposats defensivament, de forma que cap dels dos equips aconseguia obrir distàncies significatives. Qualsevol reacció local era ràpidament contestada per els visitants, i a l’inrevés, sense deixar cap dels dos equips que se li escapara el partit.

El grana es ficaven per davant en l’últim quart però un triple visitant a dos minuts del final tornava l’igualtat a l’electrònica, arribant-se a la fi del temps reglamentaria amb empat a 39.

A la pròrroga un altre triple visitant els posava per davant i els nervis impedien als nostres aprofitar les posessions finals, errant la majoria dels llançaments. Per contra, els de la Canal amb la tranquilitat de vore’s per davant, es mostraren més resolutius i acabaren emportant-se el partit per 6 punts de diferència.

Hem de destacar el gran partit d’Alvaro, amb 21 punts i 18 rebots i el fet de que sense fer un dels seus millors partit, els xicons de Vicent Hervàs tornaren a jugar-li cara a cara a un dels equips capdavanters del grup.

Gran matinal d'Alvaro que va tindre una destacada actuació en els dos partits

Gran matinal d’Alvaro que va tindre una destacada actuació en els dos partits

La pròxima jornada l’Infantil Grana visitarà la pista de Carcaixent que es troba amb el mateix balanç 4:5 que els nostres.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials