Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

C.B. SUECA 30 – DIGIT IMPRES N.B. ALZIRA 57

Jugada en atac.

El Benjamí Digit Imprés aconseguí el passat dissabte a Sueca la quarta victòria de la temporada en un partit que dominaren des del principi a la fi.

Els xiquets que entrena Rafa Ros eixiren a la pista amb concentració i decidits a lluitar per la victòria.

Gràcies a una gran actitud defensiva amb una pressió asfixiant impediren al rival desplegar el seu joc, al temps que obtenien nombroses recuperacions de baló que seguides de contractac a sovint acabaven amb cistelles fàcils fins arribar al 30-57 final.

Felicitem als Benjamins del DIGIT IMPRÉS N.B. ALZIRA, format íntegrament per jugadors que per primer any s’incorporen a la pràctica del bàsquet, per la meritòria campanya que estan protagonitzant, donant la cara i competint en tots els partits, superant els objectius marcats a principi de temporada i fent gaudir a la fidel parròquia de pares i mares que acudix a animar-los en tots els partits.

Rafa Ros (entrenador) i Àlex Orón (2on entrenador) donen instruccions als seus jugadors.

Per altra banda, el proper diumenge tindrà lloc a Paterna una jornada de detecció organitzada per la Federació Valenciana de Bàsquet a la què acudiran quatre jugadors benjamins de primer any del nostre club.

Els desitgem molta sort per a que puguen incorporar-se al Programa de Tecnificació de Federació i complementar la seua formació com a jugadors.

Pares i mares, la millor afició.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials