Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

VARENYAN NB ALZIRA 60 – C.B. ALDAIA 57

(8-5 / 10-4 / 7-7 / 9-7 / 9-7 / 7-15 / 6-3 / 4-9)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Valuós trionf l’aconseguit pels Infantils de Preferent davant un rival directe com Aldaia que arribava en un gran estat de forma després de 6 victòries consecutives, algunes contra equips capdavanters con Xàtiva i Benifaió.

La bona ratxa del rival i el record del partit d’anada, decantat a favor dels alzirenys per tan sols un punt de diferència obligava als de Pepe Borrull a eixir concentrats al 100% i a donar-ho tot des del primer segon. I així ho feren, amb Toni i Damian dominant el rebot, un joc dinàmic per part de tots i bones decisions en àtac, als 10 minuts Varenyan anava 9 punts dalt (18-9).

A partir d’ahí el partit es va equilibrar però tot i això els locals augmentaven la diferència a 11 punts al arribar al descans (34-23) i que havera pogut ser més amplia de no haver errat 4 tirs lliures seguits en l’últim minut.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El Varenyan va continuar controlant el partit en la represa fins que en el sisé quart després d’alcançar la diferència més gran del partit (45-30), l’entrenador visitant deixava en la banqueta els seus dos jugadors més alts carregats de personals i els jugadors 4 i 8 trencaven la defensa blaugrana amb ràpides penetracions i sembraven de dubtes als alzirenys que veien com Aldaia s’acostava perillosament en l’electrònic a la fi del sisé temps (50-45).

La fermesa defensiva tornava en el seté període, concedint tan sols 3 punts de tirs lliures, i amb anotacions de Ernesto i Guillem, este per partida doble, la diferència tornava a estirar-se a 8 punts (58-46) per a començar l’últim i definitiu asalt. El marcador era favorable però no definitiu contra un equip com Aldaia. De nou els errors en els tirs lliures (tan sols 11 de 43 en el total del partit), la falta de serenitat per afrontar els moments compromesos i com no, també la lluita i la qualitat dels jugadors d’Aldaia propiciaven un parcial de 0-9 i deixaven als de l’Horta tan sols a 2 punts (59-57) a falta d’un minut. Afortunadament els jugadors de Varenyan recuperaren la serenitat en els instants finals i un tir lliure transformat per Alvaro que havia estat objecte d’una falta antiesportiva a falta de 15 segons posava als nostres 3 punts per dalt i amb una posesió final, que esta vegada si saberen esgotar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ara toca revalidar este gran trionf la pròxima setmana a Xàtiva. Ànim i enhorabona!

 

N.B. ALZIRA GRANA 53 – ENGUERA BÀSQUET 50

(11-4 / 2-3 / 7-6 / 8-4 / 4-8 / 5-11 / 8-4 / 8-10) 

Partit molt estrany el jugat dissabte, amb una part clarament dominada per cada equip, i amb un total de 83 tirs lliures llançats entre tots dos, el que ha comportat una clara falta de ritme al joc.

Els alzirenys tingueren una bona eixida a pista, amb Jordi i David anotant amb facilitat, i obtenint un bon avantatge en els primers 5 minuts (11-4), degut també a les errades del contrari al tir lliure. El partit va transcòrrer prou igualada però sempre amb avantatge local, que s’estirava als 11 punts (28-17) en acabar la primera meitat gràcies a una série de bones decisions en atac. Cal assenyalar que ningun dels dos equips va aprofitar els tirs lliures provocats per les nombroses personals assenyalades per col·legiat: els locals acabaven la primera meitat amb 4/14 al tir lliure, mentre els visitants ho feien amb 3/16.

 A la segona meitat, el ritme de joc encara va resultar més lent, amb continues aturades per a llançar tirs lliures (53 tirs lliures llançats), fet que no va estar gens beneficiós per a cap equip, però especialment per als Grana, que sense poder posar un ritme més alt i errant contínuament tirs lliures, no aconseguien agafar la continuïtat ni la intensitat necessària i així veien com la diferència al marcador anava minvant poc a poc als dos següents parcials, fins arribar a un ajustat 37-36 a la fi del sisé període, i gràcies que els d’Enguera tampoc es mostraren massa afortunats en els tirs lliures.

Els alzirenys recobraren la fluidessa i la intensitat que requeria el contrari i el partit als dos últims parcials, podent obrir un poc de diferència al marcador (45-40) a falta de 5 minuts, que s’ampliava a 49-42, després d’un rebot ofensiu i cistella de Carlos, al començament de l’últim temps. Però el partit no podia acabar sense una bona dosis d’emoció. Enguera, que s’havia deixat el seu millor joc per als minuts finals arribava a posar-se a tan sols 1 punt (51-50) a falta de dos minuts. Afortunadament per als de Vicent Hervàs, els visitants erraven el llançament per a capgirar el marcador mentre que David soportant la gran tensió dels instants decisius transformava dos tirs lliures que deixaven el marcador en 53-50 i 30 segons per jugar.

Finalment, les errades per part dels dos equips als tirs lliures, i un baló furtat per David als últims segons, han deixat aquest resultat final al marcador.Infantil Grana 2012-13

Amb esta victòria els nostres infantils aconseguixen equilibrar el seu balanç 7-7.

Felicitats i a seguir treballant.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials