Lateral Patrocinadores noticias

GRUPHAC N.B. ALZIRA 66 – C.B. OLIVA B 28

(19-6 / 21-9 / 11-8/15-5)

El nostre cadet GRUPHAC-CENTRONET disputarà el dissabte 19 d’octubre la gran final de la Lliga Valenciana de la seua categoria després de véncer al C.B. Oliva B en la semifinal disputada dimecres al Pavelló Pérez Puig.

Els nostres jugadors van fer bons els pronóstics i malgrat les absències de molts jugadors de primer any acabaren imposant-se als de la Safor per 66-28.

A les ja previstes baixes de Ferran i Miquel Sanjuan se sumava a última hora la de Luís. Però encara quedava lloc en la infermeria per més gent i així als 6 minuts Carlos havia d’abandonar la pista amb problemes en els bessons. No obstant en tan curt espai de temps ja havia aportat la seua important contribució per encarrilar el partit amb 9 punts i 3 rebots.

Però tantes absències no foren suficients per equilibrar el partit i els alzirenys, liderats per Pau i Omar, arribaven al descans amb un clar avantatge (40-15).

Després d’un tercer quart de transició en què a penes variaven les diferències en l’electrònic, els tècnics locals aprofitaren l’últim quart per donar minuts als jugadors de primer any que acabaren estirant l’avantatge fins als 38 punts finals.

Així doncs tenim una important cita dissabte a Guadassuar on el Gruphac disputarà la Final a les 10:30 contra el C.B. Mislata on els cadets intentaran emular als Juniors del Base Sportleader i aconseguir el segon títol de la temporada per al nostre club.

Desitgem als lesionats que puguen recuperar-se per a este transcendental enfrontament i puguen gaudir amb els seus companys de la gran final.