Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Els cadets del Gruphac Nou Bàsquet Alzira posen amb el trofeu de campions de la Lliga Valenciana 2013

Els cadets del Gruphac Nou Bàsquet Alzira posen amb el trofeu de campions de la Lliga Valenciana 2013

GRUPHAC N.B. ALZIRA 62 – MISLATA B.C. 39

(15-11 / 27-11 / 10-14 / 10-7)

L’equip cadet Gruphac Nou Bàsquet Alzira es va proclamar dissabte campió de la Lliga Valenciana després de véncer en la final disputada al Pavelló Municipal d’Esports de Guadassuar al Mislata BC per 62-43.

Els alzirenys tingueren un inici dubitatiu, amb problemes per vore l’anella que el Mislata aprofitava per eixir al contratac i avançar-se 0-6 al minuts 3:30 de joc. Però poc a poc la pressió dels jugadors que entrena Alberto Lahoz va començar a donar fruits i al final del primer quart ja li havien donat la volta al marcador (15-11).

El segon quart del Gruphac va ser per a emmarcar. Gràcies a un trepidant ritme de joc, gran fortalesa defensiva i un dinamisme atacant que trencava la defensa de Mislata tant en ràpides penetracions com en tirs exteriors (3 triples anotats en este quart amb 100% d’encert) els blaugrana anotaven 27 punts en 10 minuts i se n’anaven al vestidor amb el partit perfectament encarrilat (42-22).

En la represa el partit va continuar amb la mateixa tònica, estirant-se l’avantatge fins al 24 punts als 4 minuts del tercer període, però la lesió de Miquel “Chacho” Sanjuan que el dissabte semblava beneit (24 punts en 20 minuts a la pista), obturava l’anotació alzirenya. Mislata aprofitava els minuts de desconcert per assestar un parcial de 2-14 i als 3 minuts de l’últim quart retallava la diferència a tan sols 12 punts.

Afortunadament, i quan els nervis ja començaven a aflorar en els de la Ribera, va sorgir la figura salvadora de Pau que despres de quasi 7 minuts de sequera anotava tres cistelles seguides retornant la tranquil·litat als seus companys i als seguidors que a la grada començaven a menjar-se les ungles. Malgrat l’eliminació per faltes de Carlos i el mateix Pau, els jugadors de primer any que eixiren a la pista en els últims minuts saberen controlar el partit a la perfecció, i els últims 4 punts d’Alvaro serviren per apuntalar una merescuda victòria que val tot un campionat.

Felicitem pel seu gran treball als 18 jugadors que componen enguany el planter de cadets del nostre club i als seus tècnics Alberto Lahoz i Vicent Hervàs. Treball que deurà continuar al llarg de la lliga que començarà el dissabte 26.

Esta victoria se suma a l’aconseguida per l’equip junior del club Base Sportleader, que es va imposar en la final disputada dos setmanes abans al C.B. Alginet B.

No han tingut la mateixa sort les xiques del junior femení del Nou Bàsquet Alzira que en la final disputada també el dissabte 19 d’octubre caigueren davant l’Alginet per 89-23.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials