Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

EL SÈNIOR MASCULÍ ES MANTÉ INVICTE DESPRÉS DE GUANYAR AL DÉNIA

Oscar, dominó la zona y dio juego a sus compañeros.

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira es manté invicte en la recentment estrenada categoria de Preferent, després d’aconseguir la tercera victòria davant del C.B. Dénia (78-48), un equip que la temporada passada va militar en categoria autonòmica i que enguany es troba en ple procés de reconstrucció.

Com en partits anteriors, el conjunt alzireny va eixir a la pista amb una marxa més. Liderats de nou per Rafa Ros en l’anotació i Alberto imposant la seua llei a la pintura, va marcar les primeres diferències al seu favor (7-0). Els jugadors d’Alberto Lahoz pressionaven a tota la pista i encaraven amb facilitat la cistella contrària.

Fins que el C.B. Dénia, un conjunt molt jove que li va posar moltes ganes durant tot el partit, va ajustar la seua defensa i el partit va començar a igualar-se. El Nou Bàsquet Alzira va començar a tindre dificultats en el joc posicional i només podia anotar a base de triples. D’esta manera es va arribar al final del primer parcial amb taules al marcador (17-17).

El segon quart va continuar amb la mateixa tònica. El Dénia va portar el partit al seu terreny, amb predomini de les defenses sobre els atacs, sense deixar que els locals pogueren traure profit la seua millor arma: el contraatac. El conjunt alzireny volia córrer, però la precipitació en les seues accions el portava a cometre massa errades. En este escenari, els homes d’Alberto trobaven en el llançament a distància la manera d’anotar (27-21).

El Nou Bàsquet Alzira mantenia la intensitat defensiva, ofegant el joc dels visitants, però en atac es mostrava desordenat. A més, els jugadors locals no eren capaços d’aprofitar el seu domini baix de les dues cistelles. Així s’arribava al descans amb un marcador de 35-25 favorable als locals.

En la represa es repetia el guió de la primera part. El conjunt alzireny apretava en defensa, tancava el rebot però no era capaç de traure profit en les situacions de superioritat. Enfront es trobava un equip intens en la defensa, amb ajudes constants i una pressió continuada a tota la pista que dificultava l’elaboració del joc del rival. El tècnic alzireny es va vore obligat a demanar un temps mort per a reconduir la situació. El canvi de defensa i una millor circulació del baló van servir per a que els nostres començaren a ampliar diferències al final del tercer període (55-38).

Per moments, al joc del Nou Bàsquet Alzira li faltava fluïdesa en atac davant d’un equip que no li va perdre la cara al partit i va pressionar fins a l’últim minut. En l’últim quart, va continuar defensant amb intensitat el conjunt alzireny, els seus pivots controlaren  el joc en la pintura i les diferències s’ampliaren. Dos tècniques consecutives a un jugador del Dénia, van donar l’oportunitat a Alberto d’anotar quatre tirs lliures que sentenciaren el partit (65-41), a cinc minuts del final. Els alzirenys no baixaren el ritme i augmentaren el seu avantatge fins al 78-48 amb el qual es va arribar al final del partit.

Al final, el Nou Bàsquet Alzira aconsegueix la tercera victòria consecutiva que el manté invicte en la lliga, a l’espera de visitar la setmana que ve la pista del sempre difícil C.B. Canals, una autèntica prova de foc per als homes d’Alberto. Per davant queda una setmana de treball per a continuar en la mateixa línia ascendent i millorar alguns aspectes del joc.

[Galleries 32 not found]

3 comentarios para “VICTORIA DEL S.MASCULINO FRENTE A DENIA”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials